STELVIO EN GIULIA QUADRIFOGLIO NRING
 • Limited series
 • Giulia Quadrifoglio NRING
 • STELVIO QUADRIFOGLIO NRING
 • INFOTAINMENT
 • PRESTATIES
 • NÜRBURGRING
 • Welkom aan boord
 • Ontdek de video’s

Uitzonderlijke prestaties in beperkte reeks

Er zijn er maar weinigen die op de Nürburgring een record in hun categorie konden vestigen. En het is ook niet voor iedereen weggelegd om een stijl met unieke details en ongeëvenaarde uitrusting mee te krijgen. Daarom stellen we de Giulia Quadrifoglio NRING en de Stelvio Quadrifoglio NRING in beperkte reeks voor. Van elk model werden maar 108 stuks gemaakt, met de beste technologieën en exclusieve uitrustingen. 

Giulia Quadrifoglio NRING

Giulia Quadrifoglio NRING

DESIGN EN PRESTATIES MADE IN ITALY

De Giulia Quadrifoglio NRING werd ontworpen om te voldoen aan de verwachtingen van de grootste kenners, en is geïnspireerd op het record in zijn categorie op het legendarische circuit “Nürburgring”. Hij heeft een uniek karakter en wordt een echt verzamelstuk. Er is maar een beperkt aantal wagens beschikbaar met uitzonderlijke uitrustingen en een unieke, ongeziene kleur die zijn sportieve karakter en elegantie nog benadrukt.

EXTERIEUR

EXCLUSIEF EN BEPERKT VERKRIJGBAAR

Tegen de Giulia Quadrifoglio NRING zegt u niet zomaar nee. Zijn verfijnde design zonder overbodige franjes wordt gekenmerkt door details die zijn stijl nog meer benadrukken, zoals de inlegstukken in koolstofvezel. Het gebruik van koolstofvezel voor de motorkap, het panoramisch dak, de achterdiffusor, de zijskirts, de V-grille en buitenspiegelkappen geven hem de allures van een topsporter met de pure onmiskenbare Alfa Romeo-stijl.

INTERIEUR

EEN SPORTIEVE EN ELEGANTE STIJL

Designelementen kunnen we het meest appreciëren als ze het juiste evenwicht hebben tussen structurele, milieu- en menselijke vereisten. De Giulia Quadrifoglio NRING brengt deze filosofie naar het asfalt: de chauffeur is in de cockpit omringd met gesofisticeerde materialen. De kleur rood speelt er de hoofdrol in het dashboard, en wordt herhaald in de stiksels van het leder. Zijn sportieve uitstraling vindt u ook terug in de Sparco kuipzetels in koolstof. Zelfs in de extreemste bochten geven zij u een comfortabel gevoel. Het inlegstuk in koolstofvezel met het beperkte serienummer maakt elke wagen van dit model een echt unicum.

 • Giulia Quadrifoglio NRING
 • EXTERIEUR
 • INTERIEUR
STELVIO QUADRIFOGLIO NRING

STELVIO QUADRIFOGLIO NRING

SPORTIEVE CHARME

De Stelvio Quadrifoglio NRING, ontworpen om de dromen van de meest fervente fans te realiseren, en geïnspireerd op het record van zijn categorie op het legendarische circuit “Nürburgring”, werd gemaakt in 108 exemplaren. Hij heeft ongeëvenaarde uitrustingen en details die van hem een echt verzamelstuk maken, zoals zijn koetswerkkleur Grijs Circuit.

EXTERIEUR

BELICHAMING VAN DYNAMIEK

De Stelvio Quadrifoglio NRING ademt kracht en laat overal monden openvallen. Het gebruik van koolstofvezel voor de V-grille, buitenspiegelkappen en zijskirts samen met zijn elektrisch bediende panoramische dak benadrukken zijn sportieve en elegante karakter. Het verlangen naar evenwicht vertaalt zich in zijn geraffineerde, atletische lijnen, een perfecte symbiose van stijl en dynamisme. Hij kent simpelweg zijn gelijke niet. 

INTERIEUR

EEN NOOIT EERDER GEZIENE ELEGANTIE EN SPORTIVITEIT

Neem plaats achter het stuur, en u merkt meteen het raffinement van zijn prestigieuze materialen: zijn stuur in leder en Alcantara, afwerkingen in koolstofvezel en het dashboard met een exclusieve genummerde badge. De Sparco zetels, met hun kuipbasis in koolstofvezel en rode stiksels maken het sportieve plaatje helemaal af en garanderen een perfecte ondersteuning, zelfs met de meest sportieve rijstijl.     

    

 • STELVIO QUADRIFOGLIO NRING
 • EXTERIEUR
 • INTERIEUR
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

TOEGANKELIJKE EN INTUITIEVE TECHNOLOGIEEN

De Stelvio Quadrifoglio NRING en Giulia Quadrifoglio NRING zijn uitgerust met de innoverende infotainmenttechnologie AlfaTM Connect met een 3D-navigatiesysteem met een 8,8” scherm, een DAB-installatie en Sound Theater Harman Kardon. Dankzij de perfecte integratie met Apple CarPlay voor iPhone  is het nog nooit zo gemakkelijk en veilig geweest om muziek te beluisteren, kaarten te raadplegen en apps op uw smartphone te gebruiken. 

PRESTATIES

PRESTATIES

PERFECTE HARMONIE TUSSEN KRACHT EN EMOTIE

De Stelvio Quadrifoglio NRING en Giulia Quadrifoglio NRING zijn uitgerust met de ondertussen beroemde 2,9 l V6 Bi-Turbo Motor van 510 pk met cilinders in V van 90°. Hij levert unieke prestaties en is superlicht dankzij het doorgedreven gebruik van aluminium en koolstofvezel.

Remschijven in koolstof en keramiek zorgen op hun beurt voor een optimaal remsysteem.

NÜRBURGRING

NÜRBURGRING

EEN CATEGORIERECORD

De Stelvio Quadrifoglio NRING en Giulia Quadrifoglio NRING hebben op het legendarische circuit “Nürburgring” een recordtijd neergezet van respectievelijk 7′51″ en 7′32″. Twee prestigieuze records, die hen bovenaan hun categorie plaatsen. 

Welkom aan boord

Welkom aan boord

De exclusieve limited edition NRING-modellen krijgen een specifiek ‘Certificaat van Echtheid’, uitgegeven door FCA Heritage. De beslissing om deze speciale series een ‘Certificaat van echtheid’ te geven, is normaal voorbehouden aan historische modellen en geeft deze wagens de status van een ‘instant klassieker’, waardoor ze met hun exclusieve karakter, uitmuntende prestaties en beperkte productie als echte verzamelobjecten worden beschouwd. Elke eigenaar omvat een kit met daarin het echtheidscertificaat van de constructeur, een genummerd certificeringsplaatje dat overeenstemt met het chassisnummer van de auto, een boek met foto’s en een lijst met technische gegevens.

Instant klassieker

Om de geboorte van de nieuwe Beperkte Reeks te vieren, krijgen de NRING-modellen een specifiek ‘Certificaat van Echtheid’, uitgegeven door FCA Heritage. De beslissing om deze speciale series een ‘Certificaat van echtheid’ te geven, is normaal voorbehouden aan historische modellen en geeft deze wagens de status van een ‘instant klassieker’, waardoor ze met hun exclusieve karakter, uitmuntende prestaties en beperkte productie als echte verzamelobjecten worden beschouwd. Elke eigenaar omvat een kit met daarin het echtheidscertificaat van de constructeur, een genummerd certificeringsplaatje dat overeenstemt met het chassisnummer van de auto, een boek met foto’s en een lijst met technische gegevens.

De ervaring

Alle eigenaars van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio NRING en Giulia Quadrifoglio NRING worden in de loop van 2019 uitgenodigd voor een sportieve rijvaardigheidsstage op het Nürburgringcircuit. Ook zal een specifieke telefonische conciërgeservice NRING-kopers bijstaan doorheen hun Alfa Romeo-ervaring.

 • Welkom aan boord
 • Instant klassieker
 • De ervaring
Ontdek de video’s