SPECIALE SERIES

De perfecte manier om u echt uniek te voelen

Elegantie, durf en een verfijnd sportief karakter hebben altijd deel uitgemaakt van ons DNA. Onze Speciale Series lopen vooruit op de nieuwe modellen en geven een sterker gevoel van uniciteit en uitmuntendheid met onderscheidende kenmerken, een uitstekend design en hoogwaardige technologie.

ALFA ROMEO 33 STRADALE

De topwagen die passie vertaalt in raceprestaties. De schakel tussen het verleden en de toekomst van het merk.  De Alfa Romeo 33 Stradale is het verhaal van een droom: een meesterwerk geboren om uniek te zijn.

TONALE PLUG-IN HYBRIDE EDIZIONE SPECIALE Q4

De Edizione Speciale brengt het rijplezier van Alfa Romeo een stap verder en is uitgerust met onderscheidende kenmerken en exclusieve details die u een nieuw sportief karakter laten ervaren.

GIULIA EN STELVIO COMPETIZIONE

Tijdloos design en verfijnde technologie: Giulia en Stelvio Competizione vertegenwoordigen de evolutie van duurzame uitmuntendheid. Onderscheid uzelf, maar voor u verbonden met de Alfa Romeo Tribe.

GIULIA EN STELVIO QUADRIFOGLIO
100° ANNIVERSARIO

Een legende sinds 1923. De Quadrifoglio 100° Anniversario Speciale Editie is een eerbetoon aan een iconisch symbool, dat het karakter van Alfa Romeo altijd zal blijven weerspiegelen: prestaties, sportiviteit en durf.