ALFA ROMEO
BERLINES

Ontworpen om de show te stelen

WAT IS EEN BERLINE?

Berlines worden in de Verenigde Staten ook wel sedans of saloon cars genoemd. Ze zijn eenvoudig herkenbaar aan hun stijlvolle, langwerpige silhouet en hun ruime kofferbak, die gescheiden is van de achterbank. Het vierdeursontwerp van een berline bestaat uit drie delen van ongeveer dezelfde lengte: motor, passagiersruimte en bagageruimte.

SPORTBERLINES:
ONBERISPELIJKE PRESTATIES

Sportberlines zijn de perfecte optie voor wie op zoek is naar een krachtige motor, een dynamisch uiterlijk en een vederlicht design. De Giulia Quadrifoglio is uitgerust met een 2.9 V6-motor van 520 pk en geldt als een van de sportiefste Alfa Romeo-modellen ooit, met een versnelling van 0 naar 100 km/u in slechts 3,9 seconden.

COMPACTE BERLINES:
FOCUS OP RIJPLEZIERSMALL

Kleine of compacte berlines zijn gemaakt voor iedereen die het comfort van een grote berline wil voelen in een kleinere verpakking. De Alfa Romeo Giulia combineert de vorm van een compacte berline met de prestaties van een gewone berline en behoudt de unieke schoonheid en rijdynamiek van een Alfa Romeo.

GEZINSBERLINE:
REIS VOL VERTROUWEN

Met hun geavanceerde technologie, comfortabele interieur en ruime kofferbak zijn berlines altijd de populairste keuze geweest bij gezinnen. Van actieve dodehoekassistent tot verkeersbordherkenning, de geavanceerde rijhulpsystemen van de Alfa Romeo Giulia zorgen ervoor dat u met een gerust hart de baan op kunt.