CONNECTED SERVICES

Welkom bij Alfa Connect Services, een verbluffende wereld die technologische oplossingen, apps en websites combineert om u te helpen uw Alfa Romeo te beheren en te bedienen, waar u ook bent. Via Android Auto™ en Apple CarPlay geniet u aan boord van een volledig connected reis. De mobiele app My Alfa Connect laat u genieten van een breed scala aan connected diensten die uw reizen nog onvergetelijker maken.

Bent u klaar om het volledige potentieel van uw Alfa Romeo te ontdekken?

Klik op de onderstaande knoppen als u uw Alfa Romeo vóór 3 juli 2023 hebt gekocht.   Alfa Connect Services

EV-SERVICES

Connect PLUS biedt een unieke selectie connectiviteitssystemen op maat van bestuurders van elektrische voertuigen. Met deze oplossingen kunnen gebruikers zowel openbaar als privé opladen, zodat ze gemakkelijk toegang hebben tot het universum van Free2move Charge.

Download de My Alfa Connect mobiele app en ontdek alle diensten.

    

DISCLAIMER

*Connect PLUS is beschikbaar zonder extra kosten gedurende de eerste 36 maanden en dit vanaf de startdatum van de garantie. Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het Connect ONE-pakket, waarvan de prijs is inbegrepen in de voertuigprijs.
My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge worden Connect PLUS, waarvoor een specifiek klantenabonnement nodig is. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.