ALFA ROMEO TONALE

Het begin van een nieuw Alfa Romeo-tijdperk.

alfa romeo tonale

NIEUWE TONALE

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Een verbeterde
are-ervaring

Baanbrekende
elektrificatie

Innovatieve technologie
voor controle & comfort

Een authentieke
rij-ervaring

Koetswerk
FUNCTIONELE SCHOONHEID
Alfa romeo gallery exterior 1

Een design dat de stylistische eigenschappen van de Alfa Romeo combineert met de eigenschappen van het Italiaanse design, maar dan in een nieuwe interpretatie die in het teken staat van moderniteit en functionaliteit.

Alfa romeo gallery exterior 2

Een opvallend zwevend V-vormige “Scudetto” vormt de centrale focus vooraan op uw Alfa Romeo Tonale.

Alfa romeo gallery exterior

De Full-LED adaptive Matrix 3+3 koplampen vormen een unieke signatuur, trouw aan het zuiverste DNA van Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery exterior 3

20” "Teledial" lichtmetalen velgen met een design dat een moderne interpretatie brengt van het thema "telefoondraaischijf" van de iconische wagens van de jaren 1960, zoals de 33 Stradale.

Alfa romeo gallery exterior 4

De achterlichten vormen een sinuscurve die de achterkant van de wagen volledig omhult en ze vormen zo een unieke en opvallende verlichtingssignatuur.

Alfa romeo gallery exterior 5

De Italiaanse vlag op de zijspiegels laten aan iedereen zien waar de roots van de Tonale zich precies bevinden.

Interieur
DE BESTUURDER STAAT CENTRAAL
Alfa romeo gallery interior 1

De binnenkant is zo ontworpen en vervaardigd dat u te allen tijde centraal staat. Prestigieuze materialen en afwerkingen in combinatie met de verrassende achtergrondverlichting van het dashboard zorgen onmiddellijk voor een echte Alfa Romeo-sfeer.

Alfa romeo gallery interior 2

De sportieve en hightech-omgeving is ontworpen met focus op de bestuurder. Het “telescopische” instrumentenbord, ook wel “Cannocchiale” genoemd, en het 12.3” volledig digitale scherm en een 10.25” aanraakscherm garanderen een boeiende rij-ervaring waarbij passie en controle hand in hand gaan.

Alfa romeo gallery interior 3

De Alcantara® of lederen verwarmbare en geventileerde voorzetels zijn ontworpen voor een voortdurend comfort en voor meer rijplezier.

Alfa romeo gallery interior 4

​Perfect geplaatste LED-lampen creëren de ideale sfeer voor elke trip.

Interieur
KLEUR UW TONALE
Disclaimer

De foto's zijn indicatief en dienen alleen ter illustratie. Het kan zijn dat de getoonde kleuren en details niet beschikbaar zijn of afwijken wanneer het voertuig beschikbaar wordt. Ze worden hier enkel bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen getoond. Op sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen worden getoond die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar wordt, speciaal moeten worden aangevraagd en waarvoor ook extra moet worden betaald.

gallery software
Technologie

RECORDBREKENDE TECHNOLOGIE​

Dankzij zijn vernieuwende softwarearchitectuur biedt de Tonale een volledig pakket technologische innovaties.
Het is de eerste auto ooit met een NFT blockchain-certificaat, hij kan gebruik maken van de Amazon Alexa voice assitant, profiteren van exclusieve Amazon-diensten en nog veel meer.

*Deze auto vormt een ecosysteem van geïntegreerde digitale diensten om de beste on-board en off-board ervaring te garanderen.

Alfa Connect Services
ALTIJD GECONNECTEERD

De nieuwe Alfa Connect Services bieden de best geconnecteerde ervaring, zodat u uw nieuwe Tonale gemakkelijk kunt beheren, waar u ook bent.
Met de mobiele app van My Alfa Connect houdt u uw nieuwe Tonale in de palm van uw hand.

Bovendien krijgt u dankzij de Alfa Connect Box toegang tot aanbiedingen van partners en verzekeringsvoordelen gekoppeld aan de telematicagegevens van uw voertuig.
Meer informatie vindt u hier.

    

 

engine 1
MOTOR

EEN VERNIEUWDE SPORTIVITEIT,
KLAAR VOOR DE 21STE EEUW

De nieuwe Tonale kenmerkt de intrede van Alfa Romeo in de wereld van de elektrificatie, met specifieke oplossingen die zijn gecreëerd om zijn DNA te versterken.

DISCLAIMER

Tonale Hybrid CO2-uitstoot (gewogen, gecombineerd) (g/km): 130-142. Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100 km): 5.7-6.2. WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832) goedgekeurd voor berekening. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstootwaarden werden gemeten door de fabrikant tijdens testactiviteiten voorafgaand aan de goedkeuring, volgens de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832), en ze kunnen nog variëren voor de uiteindelijke homologatie.
Gelieve na te gaan of deze informatie correct en volledig is en of de testen voor de goedkeuring effectief werden uitgevoerd.

Plug-In Hybride

Een totaal vermogen van 280 pk, 0-100 km/u in slechts 6,2 seconden, tot 69 km elektrisch rijbereik*. De Tonale Plug-In Hybride Q4 komt eraan, voor een nog intensere geëlektrificeerde rijbeleving. 

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale
Plug-in Hybride Q4 (l/100km): 1,1 - 1,5; energieverbruik (kWh/100km): 21,9 - 24,3 ; CO2-uitstoot (g/km): 26 - 33. De waarden werden gemeten tijdens pre-homologatiegoedkeuringen met betrekking tot de WLTP-cyclus en worden alleen vermeld voor vergelijkingsdoeleinden. De vermelde waarden dateren van 4 oktober 2022 en kunnen nog wijzigen vóór de definitieve homologatie. Het voertuig is momenteel niet verkrijgbaar. Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybride Q4 is bestelbaar vanaf november 2022. 

Rijdynamieken
WORD BAAS OVER DE WEG
driving dynamics
ADAS
INNOVATIEVE TECHNOLOGIE VOOR EEN UITSTEKENDE CONTROLE
safety

De Tonale gaat nog een stap verder wat de synergie tussen mens en machine betreft en garandeert een authentiekere rij-ervaring dankzij de recentste Advanced Driver Assistance Systems (ADAS). Dankzij Niveau 2 voor Autonoom rijden kan iedereen aan boord genieten van extra controle en comfort.

DIMENSIES

DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen alleen ter illustratie. Het kan zijn dat de getoonde kleuren en details niet beschikbaar zijn of afwijken wanneer het voertuig beschikbaar wordt. Ze worden hier enkel bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen getoond. Op sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen worden getoond die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar wordt, speciaal moeten worden aangevraagd en waarvoor ook extra moet worden betaald.

Financiën

FINANCIËLE DIENSTEN

Ontdek een ruim aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Testrit

Plan een testrit en ontdek de unieke
rij-ervaring van een
Alfa Romeo.

Configureer

Configureer uw auto online,
waar u ook bent, op om het
even welk moment.

Prijslijst

Verkrijg alle informatie over uw favoriete Alfa Romeo.
Download de gedetaileerde prijslijst.

Tweedehandswagens

Vind uw gecertificeerde
en gegarandeerde
tweedehandswagen.