ALFA ROMEO TONALE

Vanaf € 34.950

alfa romeo tonale

NIEUWE TONALE

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

De eerste hybride motor voor Alfa Romeo.

NFT-technologie registreert de levenscyclus van de auto.

Uitgerust met de nieuwste Advanced Driver Assistance Systems.

Brake-by-wire
technologie.

Buitenkant
FUNCTIONELE SCHOONHEID
Alfa romeo gallery exterior 1

Een design dat de esthetische kenmerken van het Alfa Romeo DNA en de essentie van Italiaans design samenvat en versterkt, een nieuwe interpretatie met oog voor hedendaags karakter en functionaliteit.

Alfa romeo gallery exterior 2

Een opvallend zwevend V-vormige “Scudetto” vormt de centrale focus vooraan op uw Alfa Romeo Tonale.

Alfa romeo gallery exterior

De Full-LED adaptive Matrix 3+3 koplampen vormen een unieke signatuur, trouw aan het zuiverste DNA van Alfa Romeo.

Alfa romeo gallery exterior 3

20” "Teledial" lichtmetalen velgen met een design dat een moderne interpretatie brengt van het thema "telefoondraaischijf" van de iconische wagens van de jaren 1960, zoals de 33 Stradale.

Alfa romeo gallery exterior 4

De achterlichten vormen een sinuscurve die de achterkant van de wagen volledig omhult en ze vormen zo een unieke en opvallende verlichtingssignatuur.

Alfa romeo gallery exterior 5

De Italiaanse vlag op de zijspiegels laten aan iedereen zien waar de roots van de Tonale zich precies bevinden.

Interieur
DE BESTUURDER CENTRAAL
Alfa romeo gallery interior 1

Bij de vormgeving en ontwikkeling van de Tonale stond de bestuurder op elk moment centraal. Prestigieuze materialen, hoogwaardige afwerkingen en de exclusieve achtergrondverlichting van het dashboard creëren de perfecte sfeer voor elke reis.

Alfa romeo gallery interior 2

De sportieve en hightech-omgeving is ontworpen met focus op de bestuurder. Het “telescopische” instrumentenbord, ook wel “Cannocchiale” genoemd, en het 12.3” volledig digitale scherm en een 10.25” aanraakscherm garanderen een boeiende rij-ervaring waarbij passie en controle hand in hand gaan.

Alfa romeo gallery interior 3

De Alcantara® of lederen verwarmbare en geventileerde voorzetels zijn ontworpen voor een voortdurend comfort en voor meer rijplezier.

Alfa romeo gallery interior 4

​Perfect geplaatste LED-lampen creëren de ideale sfeer voor elke trip.

Interieur

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, waarvan de prijs al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge zullen deel uitmaken van Connect PLUS dat een specifiek abonnement vereist. Connect PLUS is de eerste 6 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

Bovendien krijgt u dankzij de Alfa Connect Box toegang tot aanbiedingen van partners en verzekeringsvoordelen gekoppeld aan de telematicagegevens van uw voertuig. Meer informatie vindt u hier.

    

Disclaimer

De foto's zijn indicatief en dienen alleen ter illustratie. Het kan zijn dat de getoonde kleuren en details niet beschikbaar zijn of afwijken wanneer het voertuig beschikbaar wordt. Ze worden hier enkel bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen getoond. Op sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen worden getoond die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar wordt, speciaal moeten worden aangevraagd en waarvoor ook extra moet worden betaald.

DISCLAIMER

Tonale Hybrid CO2-uitstoot (gewogen, gecombineerd) (g/km): 130-142. Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100 km): 5.7-6.2. WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832) goedgekeurd voor berekening. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstootwaarden werden gemeten door de fabrikant tijdens testactiviteiten voorafgaand aan de goedkeuring, volgens de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832), en ze kunnen nog variëren voor de uiteindelijke homologatie.
Gelieve na te gaan of deze informatie correct en volledig is en of de testen voor de goedkeuring effectief werden uitgevoerd.

Plug-In Hybride

Een totaal vermogen van 280 pk, 0-100 km/u in slechts 6,2 seconden, tot 69 km elektrisch rijbereik*. De Tonale Plug-In Hybride Q4 komt eraan, voor een nog intensere geëlektrificeerde rijbeleving. 

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale
Plug-in Hybride Q4 (l/100km): 1,1 - 1,5; energieverbruik (kWh/100km): 21,9 - 24,3 ; CO2-uitstoot (g/km): 26 - 33. De waarden werden gemeten tijdens pre-homologatiegoedkeuringen met betrekking tot de WLTP-cyclus en worden alleen vermeld voor vergelijkingsdoeleinden. De vermelde waarden dateren van 4 oktober 2022 en kunnen nog wijzigen vóór de definitieve homologatie. Het voertuig is momenteel niet verkrijgbaar. Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybride Q4 is bestelbaar vanaf november 2022. 

AFMETINGEN

De Tonale is 4,528 mm lang, 2,082 mm breed en 1,693 mm hoog. De bagageruimte biedt een maximale inhoud van 500 liter in de versies met benzinemotor en Mild Hybrid, en 385 liter in de Plug-in Hybrid Q4-uitvoering.

Authentieke Accessoires
ECHTE STIJL ZIT HEM IN DE DETAILS
mopar accessories

Details maken u uniek. En apart zijn, is het enige dat telt. De authentieke accessoires van Mopar® maken uw Alfa Romeo nog opvallender en geven hem een unieke, persoonlijke stijl.

BLACK PACK

Voeg een vleugje zwart toe aan uw Tonale voor een opvallende look. Van de 20'' lichtmetalen velgen tot de grille en spiegelkappen... de donkere accenten zorgen voor een intenser gevoel van sportiviteit en stijl.

DASHBOARD

Voor een meer exclusieve look van het dashboard beschikt de Tonale over twee soorten inserts: een carbon look met het iconische Alfa Romeo-logo of een pakkend geometrisch motief met een meer abstract logo.

DEURPROJECTIEVERLICHTING

Laat de geest van Alfa Romeo stralen telkens als het portier wordt geopend met het witte Alfa Romeo-logo, of het nu het cirkelvormige logo is of het klassieke merklettertype. Alleen verkrijgbaar voor de voordeuren.

VERSNELLINGSPOOK

Verbeter de grip en onderstreep de kwaliteit van het interieur van de Tonale met een premium lederen pookknop met rood stiksel.

HOES VOOR DE KOFFERBAK

Een extra beschermingslaag houdt de kofferbak schoon en geordend. De bak, gemaakt van thermoplastisch materiaal, is specifiek ontworpen om de vloer van de bagageruimte te bedekken met een antislipoppervlak, zodat uitglijden en schuiven tot een minimum worden beperkt.

FIETSENDRAGER

De fietsendrager, gemaakt van sterk aluminium, leent zich perfect om een fiets veilig en gemakkelijk te vervoeren.*

*Voor maximum 1 fiets

DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen alleen ter illustratie. Het kan zijn dat de getoonde kleuren en details niet beschikbaar zijn of afwijken wanneer het voertuig beschikbaar wordt. Ze worden hier enkel bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen getoond. Op sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen worden getoond die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar wordt, speciaal moeten worden aangevraagd en waarvoor ook extra moet worden betaald.

Financiën

FINANCIËLE DIENSTEN

Ontdek een ruim aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Testrit

Plan een testrit en ontdek de unieke
rij-ervaring van een
Alfa Romeo.

Configureer en bestel

Configureer uw auto online,
waar u ook bent, op om het
even welk moment.

Prijslijst

Verkrijg alle informatie over uw favoriete Alfa Romeo.
Download de gedetaileerde prijslijst.

Tweedehandswagens

Vind uw gecertificeerde
en gegarandeerde
tweedehandswagen.