ALFA ROMEO STELVIO

Een tijdloze schoonheid voor tijdloze emoties.
OPENDEURDAGEN VAN 12 TOT 17 JUNI

STELVIO

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Opvallend
Italiaans design

De SUV
volgens Alfa Romeo.

Advanced Driver
Assistance Systems

Autonoom rijden
niveau 2.

Perfecte gewichtsverdeling

Een perfect evenwicht
voor een compromisloze
rijdynamiek

Alfa™ Link Suspension

Meer precisie,
maximaal comfort.

DE VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

CONFIGUREER

Uw favoriete model

BEGELEIDING OP ELK
MOMENT

Aankoop, financiering
of overname... onze
adviseurs helpen u
graag verder

BESTEL ONLINE

Bestel uw nieuwe Alfa Romeo

HAAL UW WAGEN OP

Bij uw Alfa Romeo-verdeler

EXTERIEUR
UNIEK IN ELK DETAIL

De Full-LED Adaptive Matrix 3+3 koplampen zorgen voor een optimale verlichting.

De zwarte achterlichten accentueren de unieke en sportieve uitstraling van Alfa Romeo.

Het kenmerkende "Scudetto" V-schild versterkt de sportieve look van de Stelvio.

De Stelvio Veloce 20" lichtmetalen velgen benadrukken zijn dynamisch design.

Interieur
EEN GEVOELENSWAARDIGE TOTAALERVARING

12,3" "Cannocchiale" digitaal instrumentenpaneel met 3 lay-outs: Evolved, Relax en Heritage.
De Evolved lay-out oogt modern en essentieel, de Relax lay-out richt zich voornamelijk op comfort en de Heritage lay-out haalt zijn inspiratie uit de iconische modellen van het merk.

8,8" Multi-Touch scherm met interactieve widgets.

Middenconsole: afwerking van topkwaliteit en nuttige opbergruimtes.

De 14 luidsprekers van het Harman Kardon premium geluidssysteem omringen u met de perfecte soundtrack. Voel de vibe van onze afspeellijst tijdens al uw ritten.

DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en hebben enkel een illustratief doel. De getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen, wanneer het wagen beschikbaar zal zijn, afwijken, bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het wagen beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifieke aanvraag en extra betaling.

Technologie

RIJPLEZIER VOLGENS ALFA ROMEO

De Alfa Romeo Stelvio laat u kennismaken met de ware betekenis van rijplezier dankzij zijn perfecte gewichtsverdeling, uitstekende verhouding tussen gewicht en vermogen, wendbaarheid en souplesse.

Technologie

EEN NFT DIGITAAL CERTIFICAAT VOOR MEER WAARDE

Dankzij de state-of-the-art software maakt de Alfa Romeo Stelvio voor het eerst gebruik van het Alfa Romeo NFT certificaat. Op basis van Blockchain-technologie genereert een NFT gegevens van de wagen om zo de unieke en niet-vervalsbare levensduur te kunnen registreren.

ADAS

SCHOONHEID GEDREVEN DOOR
TECHNOLOGIE

De Alfa Romeo Stelvio weet als geen ander de balans te bewaren tussen passie voor hands-on rijden en geavanceerde geautomatiseerde rijsystemen, met zijn niveau 2 van autonoom rijden. De Stelvio is uitgerust met slimme systemen die de omgeving van de wagen in de gaten houden om controle en uitzonderlijk rijplezier te garanderen.

Infotainment

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE VOOR
AL UW REIZEN

Het infotainmentsysteem van de Alfa Romeo Stelvio werkt eenvoudig en intuïtief en beschikt over een 8,8" Multi-Touch-display. Één simpele aanraking volstaat.

Alfa Connect Services *

CONNECTIVITEIT OP ZIJN BEST

Geconnecteerd met de wereld. En met uw auto. Het Alfa™ Connect System is een pakket diensten dat een geweldige connectiviteit creëert en garandeert met Android Auto™ en Apple CarPlay

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, wat al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge maken deel uit van Connect PLUS, waarop een abonnement nodig is. Connect PLUS is de eerste 36 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

MY ASSISTANT

In geval van nood kunt u via deze dienst contact opnemen met de medewerkers van de aangewezen callcenters, die de oorzaken van de ontstane problemen analyseren en zo snel mogelijk de hulpdiensten inschakelen.

MY REMOTE

Met My Remote kunt u altijd en overal communiceren met uw Alfa Romeo Stelvio: ontgrendel en vergrendel vanop afstand, schakel de verlichting in en uit... allemaal rechtstreeks vanaf uw smartphone of smartwatch.

MY CAR

Met My Car controleert u de algemene gezondheid en status van uw Alfa Romeo Stelvio rechtstreeks vanaf uw smartphone of computer, zelfs wanneer u niet achter het stuur zit. Anticipeer met slechts een paar klikken op toekomstige nazichten van uw wagen.

MY WI-FI*

Dankzij My Wifi deelt u een draadloze internetverbinding met alle passagiers van uw Alfa Romeo Stelvio.

*My Wifi is een optionele dienst.

MY ALERT*

U mag op uw beide oren slapen: bescherm uw Stelvio tegen pogingen tot diefstal of onbevoegd wegslepen met de My Alert-dienst en ontvang realtime meldingen van uw app van onvoorziene en verdachte gebeurtenissen met betrekking tot uw wagen.

*My Alert is een optionele dienst.

MY NAVIGATION

My Navigation maakt uw rijervaring completer dan ooit met realtime updates over verkeers-, weers- en wegomstandigheden. U kunt ook bestemmingen en bezienswaardigheden op uw smartphone opzoeken en naar uw navigatiesysteem doorsturen..

Dankzij de mobiele app My Alfa Connect krijgt u bovendien toegang tot partneraanbiedingen en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematica-gegevens van uw wagen.
Klik hier voor meer informatie.

Motorisatie

GEMAAKT OM UW PRESTATIES
TE VERBETEREN

Een reeks krachtige en efficiënte motoren die volledig uit aluminium bestaan, gecombineerd met de automatische ZF-versnellingsbak met 8 versnellingen voor maximale efficiëntie op het vlak van vlotheid, prestaties en comfort. Ontdek ons breed gamma diesel- en benzinemotoren, van 160 tot 280 pk.

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Alfa Romeo Stelvio rijbereik (l/100 km): 5,7 - 8,9; CO₂-uitstoot (g/km): 150 - 202. 
Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP-gecombineerde cyclus, gehomologeerd op 21.11.2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking. 

Afmetingen

De Alfa Romeo Stelvio beschikt over een bagageruimte van 525 liter.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Ga voor productdetails en beschikbare kleuren naar https://www.alfaromeo.be/nl/configurator/

Financiële diensten

AANKOOPOPLOSSINGEN

Ontdek een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Proefrit

Plan een testrit en beleef
uniek rijplezier in een Alfa
Romeo.

Koop online

Configureer uw wagen online, waar en
wanneer u maar wilt. Koop uw volgende Alfa Romeo in slechts enkele stappen.

Prijslijst

Verkrijg alle informatie over uw favoriete Alfa Romeo.
Download de gedetaileerde prijslijst.

Tweedehandswagens

Vind uw gecertificeerde
en gegarandeerde
tweedehandswagen