ALFA ROMEO
JUNIOR IBRIDA

OOK IN ELEKTRISCHE VERSIE BESCHIKBAAR

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Domineer de stad met elegantie.

Efficiënte sportiviteit en een uitzonderlijk rijbereik met geavanceerde hybride technologie.

Innovatieve technologie en geavanceerde connectiviteit voor nóg meer comfort en controle.

Een zee van ruimte om uw bagage op te bergen in de kofferbak van 400 liter.

Belangrijke kwaliteiten

De excellentie van een Italiaans topdesign

Geniet van de verfijning en stijl van de Alfa Romeo Junior Ibrida. Hij biedt een unieke hybride rijervaring, met uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde kwaliteit. Met zijn ruime interieur en vooruitstrevende technologie is deze nieuwe compacte en hybride sportwagen klaar om uw dagelijks leven nieuwe energie in te blazen.

 

ITALIAANSE ELEGANTIE IN BEWEGING

Een eerbetoon aan stijl en innovatie: een verfijnde uitdrukking van Italiaans design, versterkt door minutieuze aandacht voor detail.

 

PURE PASSIE

Een onberispelijke rijdynamiek voor een authentieke Alfa Romeo-ervaring, vol zelfvertrouwen en beheersing: een ongeëvenaarde wegligging en uitstekende onderstelprestaties onder alle rijomstandigheden.

 

KLAAR VOOR DAGELIJKS GEBRUIK 

Ontdek de royale ruimte in de nieuwe Alfa Romeo Junior Ibrida, met een bagageruimte van meer dan 400 liter.

 

MEER CONNECTIVITEIT

Alfa Connect Services biedt geavanceerde connectiviteit aan boord met een verbeterde spraakassistent, die wordt aangestuurd door ChatGPT Generative AI voor naadloze interactie en optimaal gebruiksgemak.

Kies uw
Alfa Romeo Junior

Vergelijk de uitvoeringen van de nieuwe Alfa Romeo Junior en verken elk detail, zodat u de uitvoering kunt kiezen die uw passie het beste weerspiegelt.

Kies uw Alfa Romeo Milano
IBRIDA


17" lichtmetalen velgen
Full LED lampen
Automatische airconditioning
Digitaal 10+10 Alfa Connect-systeem

Starting from
IBRIDA
SPECIALE


18" lichtmetalen velgen
Matte koetswerkkit & Arese Red details
Spiga-interieur met elektrisch bediende zetels
Niveau 2 autonoom rijden & navigatiesysteem

Hybrid

EEN ALLIANTIE VAN EFFICIËNTIE EN SPORTIVITEIT

De nieuwe Alfa Romeo Junior Ibrida herdefinieert stedelijke sportiviteit dankzij zijn geavanceerde hybridesysteem, dat een totaal vermogen van 136 pk levert. Zijn technologische systemen en lichte gewicht zorgen samen voor een optimale efficiëntie en energieterugwinning.

Afmetingen

De afmetingen van de Alfa Romeo Junior Ibrida belichamen de essentie van de perfecte compacte sportwagen, met een lengte van 4.173 mm en een hoogte van 1.535 mm. De bagageruimte biedt een laadcapaciteit van 415 liter en leent zich uitstekend voor het opbergen van bagage en persoonlijke bezittingen. Dat maakt van deze wagen een veelzijdige en praktische keuze voor stedentrips en lange ritten. Daarbij is hij verkrijgbaar met 17- en 18-inch lichtmetalen velgen.

Disclaimer

Brandstofverbruik van de Alfa Romeo Milano Ibrida Speciale (l/100 km): 5,2; CO2-uitstoot (g/km): 117. Voorlopige waarden gemeten volgens de WLTP-cyclus en onderhevig aan bevestiging tijdens het goedkeuringsproces. De aangegeven waarden dienen alleen ter vergelijking.
De cijfers voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren, zoals opties, temperatuur, rijstijl, snelheid, voertuiggewicht, specifieke uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), banden, wegomstandigheden, weer, enz.
Afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. Sommige functies kunnen optioneel zijn en extra kosten met zich meebrengen of tijdelijk niet beschikbaar zijn.​

Disclaimer

De foto's zijn indicatief en dienen enkel ter illustratie. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer de wagen beschikbaar is, onderworpen zijn aan een specifieke aanvraag en extra betaling.

Financiële diensten

Aankoopoplossingen

Hier vindt u een ruim aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.