ELEKTRISCHE PASSIE

Italiaanse sportiviteit bruist van nieuwe energie

EEN OPWINDEND NIEUW TIJDPERK

De Alfa Romeo Junior Elettrica staat symbool voor Italiaanse sportiviteit en puur rijplezier. Het unieke Alfa Romeo-DNA is de katalysator voor een nieuwe manier om elektrificatie te interpreteren, wat een ongekend moment in de geschiedenis van het merk markeert.
En zo ontstond de Alfa Romeo Junior Elettrica.

GEMOEDSRUST

Meer dan 600.000 openbare oplaadpunten in Europa en een breed scala aan intelligente oplossingen waarmee u het opladen van uw elektrische auto kunt beheren via uw smartphone of smartwatch.

STADSZIEL

De Alfa Romeo Junior Elettrica zorgt ervoor dat u lage-emissiezones mag betreden en vereenvoudigt uw zoektocht naar een parkeerplaats. Zo geniet u van geruisloze en vooral stressvrije uitstapjes in de stad.

VOORDELEN

Belastingvoordelen, overheidspremies en lage gebruikskosten. Kiezen voor een elektrische auto van Alfa Romeo betekent kiezen voor aanzienlijke financiële voordelen.

PRESTATIES

Sensatie voor uw dagelijkse woon-werkverkeer. De Alfa Romeo Junior Elettrica garandeert uitstekende rijdynamiek en buitengewone prestaties. Met andere woorden: sportiviteit op hoog niveau.

ALFA ROMEO JUNIOR ELETTRICA

Met een rijbereik van 410 km in gemengde cyclus biedt de Alfa Romeo Junior Elettrica een topsnelheid van meer dan 200 km/u (Veloce-uitvoering). Dankzij DC-snelladen laadt deze compacte elektrische wagen van 20% naar 80% op in slechts 27 minuten, met een maximaal vermogen van 100 kW.

Ontdek ons gamma diensten, speciaal ontworpen om uw verplaatsingen te verbeteren.

*De vermelde waarden zijn onder voorbehoud van definitieve homologatie.

Hoe uw auto te herladen

THUISLADEN

Thuisladers zijn handig voor wie de accu van zijn elektrische auto 's nachts wil opladen. Thuis opladen betekent dat uw auto de volgende ochtend klaar is om de weg op te gaan.
De stroom die elk apparaat levert, varieert afhankelijk van de oplaadcapaciteit van het model.

 

Stopcontact

 

U kunt uw elektrische wagen thuis opladen via een huishoudelijk stopcontact en een Mode 2-kabel, die verkrijgbaar is als accessoire. Via zo'n stopcontact laadt de batterij op tot 2,3 kW bij standaardsnelheid.

Mode 3 Laadkabel

 

De Mode 3-kabel is standaard verkrijgbaar op de Alfa Romeo Junior Elettrica en vereist de installatie van een Wallbox om bij u thuis te gebruiken. Afhankelijk van de uitvoering van de wagen en het type Wallbox laadt uw wagen in 5 uur en 45 minuten (11 kW) van 0% tot 100% op.

WALL BOX INSTALLEREN

Free2move eSolutions biedt een professionele installatieservice, in overeenstemming met de toelatingscriteria van de overheid. U kunt uw easyWallbox of eProWallbox in vier stappen laten installeren.

    
Hoe uw auto te herladen

PUBLIEK LADEN

Het gebruik van openbare oplaadstations wordt steeds eenvoudiger omdat het oplaadnetwerk steeds verder uitbreidt.

MY ALFA CONNECT

Met de Mijn Alfa Connect app hebt u toegang tot alle connected services van uw Alfa Romeo.
U kunt uw volgende reis plannen op basis van het bereik rond uw locatie en het dichtstbijzijnde laadstation vinden. U hebt eenvoudig toegang tot de eSolutions Charging app en kunt uw wallbox thuis vanop afstand beheren.