CLASSIC CAR SERVICE

De tijdloze charme van uw Alfa Romeo is in goede handen bij onze dienst Heritage.

TIJDLOZE PRACHT

De grandeur van Alfa Romeo verdient het om voor altijd gekoesterd te worden, jaar na jaar. Heritage biedt een waaier aan diensten op maat van elke Alfa Romeo liefhebber, kenner en verzamelaar van vintage wagens. Van het opzoeken van productiegegevens van een klassieke Alfa Romeo, het certificeren van de authenticiteit van een vintage model via een technische taxatie, tot reparatie- en restauratieprogramma's.


CERTIFICAAT VAN OORSPRONG

Sla een brug tussen het roemrijke verleden en het kostbare heden: ontdek de geschiedenis van uw classic car door het Certificaat van oorsprong op te vragen bij het historisch archief. U hoeft bij onze dienst Heritage enkel het chassisnummer op te geven om alle geheimen en details over uw voertuig te ontdekken: productiejaar, volledige originele configuratie, serienummer van de motor, originele koetswerk- en interieurdetails. De beste manier om de werkelijke waarde van uw klassieke Alfa Romeo te ontdekken.

CERTIFICAAT VAN AUTHENTICITEIT

Het Certificaat van authenticiteit garandeert de oorsprong van uw Alfa Romeo en benadrukt de werkelijke waarde ervan. Tijdens een speciale analysesessie zullen professionals van het Heritage-team uw klassieke Alfa Romeo controleren op echtheid controleren en alle belangrijke mechanische onderdelen nakijken. Nadat alle tests zijn uitgevoerd, ontvangt u een exclusief koffertje. Daarin vindt u een boek dat de geschiedenis van de auto documenteert, info over de analyse-criteria, foto's van de onderdelen en uiteraard het Certificaat van authenticiteit en het keuringsplaatje.

RESTAURATIE

De sportieve geest van uw Alfa Romeo maakt integraal deel uit van onze legendarische geschiedenis die teruggaat tot 1910 en die we samen met u graag beschermen. De vakbekwame handen van onze Heritage technische experts garanderen uw klassieke Alfa Romeo dan ook het allerbeste op vlak van reparaties, wisselstukken en restauratie. De superieure looks en de ongelooflijke prestaties van uw Alfa Romeo worden in ere hersteld tijdens een uiterst secuur en nauwgezet werkproces in de ateliers van Officine Classiche.