ALFA ROMEO GIULIA

Een tijdloze schoonheid ten dienste van uw emoties
OPENDEURDAGEN VAN 12 TOT 17 JUNI

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Opvallend design

Italiaans design in
authentieke Alfa
Romeo-stijl

Advanced Driver Assistance Systems

Niveau 2
Autonoom rijden.

50/50 gewichtsverdeling

Perfecte balans voor een
compromisloos rijplezier.

Alfa™ Link Suspension

Meer precisie,
maximaal comfort.

DE VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

CONFIGUREER

Uw favoriete model

BEGELEIDING OP ELK
MOMENT

Aankoop, financiering
of overname... onze
adviseurs helpen u
graag verder

BESTEL ONLINE

Bestel uw nieuwe Alfa Romeo

HAAL UW WAGEN OP

Bij uw Alfa Romeo-verdeler

EXTERIEUR
OPVALLEND IN ELK DETAIL
Koetswerk

De Full-LED Adaptive Matrix 3+3 koplampen zorgen voor een optimale verlichting.

Koetswerk

Transparante achterlichten accentueren de iconische en sportieve uitstraling van Alfa Romeo.

Koetswerk

Het kenmerkende "Scudetto" V-schild versterkt de sportieve look van de Giulia.

Koetswerk

De Giulia Veloce 19" lichtmetalen velgen benadrukken zijn dynamisch design.

Interieur
EEN GEVOELENSWAARDIGE TOTAALERVARING
Interieur

12,3" "Cannocchiale" digitaal instrumentenpaneel met 3 lay-outs: Evolved, Relax en Heritage. De Evolved lay-out oogt modern en essentieel, de Relax lay-out richt zich voornamelijk op comfort en de Heritage lay-out haalt zijn inspiratie uit de iconische modellen van het merk.

Interieur

Middenconsole: afwerking van topkwaliteit en nuttige opbergruimtes.

Interieur

8,8" Multi-Touch scherm met interactieve widgets.

De 14 luidsprekers van het Harman Kardon premium geluidssysteem omringen u met de perfecte soundtrack. Voel de vibe van onze afspeellijst tijdens al uw verplaatsingen.

Disclaimer

De afbeeldingen zijn indicatief en dienen uitsluitend ter illustratie. De afgebeelde kleuren en details kunnen niet verkrijgbaar zijn of afwijken van de wagen die beschikbaar zal zijn, bijvoorbeeld om technische en/of productie en/of commerciële redenen. Sommige afbeeldingen kunnen accessoires en/of apparatuur tonen die niet standaard inbegrepen zijn en die - wanneer de wagen beschikbaar is - een specifieke aanvraag en extra betaling vereisen.

Technologie
EEN COMBINATIE VAN
TECHNOLOGIE EN EMOTIES

De Alfa Romeo Giulia verenigt design, kracht en innovatie voor een unieke rijervaring dankzij gepatenteerde technologieën en het gebruik van lichte materialen. Het Q4-systeem en het IBS brake-by-wire systeem garanderen een rijgedrag met optimaal reactievermogen.

EEN NFT DIGITAAL CERTIFICAAT VOOR MEER WAARDE

Dankzij de state-of-the-art software maakt de Alfa Romeo Giulia voor het eerst gebruik van het Alfa Romeo NFT certificaat. Op basis van Blockchain-technologie genereert een NFT gegevens van wagens om zo de unieke en niet-vervalsbare levensduur te kunnen registreren.

Advanced Driving system

SCHOONHEID AANGEDREVEN DOOR TECHNOLOGIE

De Alfa Romeo Giulia weet als geen ander de balans te bewaren tussen passie voor hands-on rijden en geavanceerde geautomatiseerde rijhulpsystemen, met zijn niveau 2 van autonoom rijden. De Giulia is uitgerust met slimme systemen die de omgeving van de wagen in de gaten houden om controle en uitzonderlijk rijplezier te garanderen.

Infotainment

TECHNOLOGIE VOOR AL UW REIZEN

Een handvol eenvoudige instructies op het beeldscherm zorgen voor een optimale rijervaring in de Alfa Romeo Giulia.

Alfa Connect Services *

CONNECTIVITEIT OP ZIJN BEST​

Geconnecteerd met de wereld. En met uw auto. Het Alfa™ Connect System is een pakket diensten dat een geweldige connectiviteit creëert en garandeert met Android Auto™ en Apple CarPlay

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, wat al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge maken deel uit van Connect PLUS, waarop een abonnement nodig is. Connect PLUS is de eerste 36 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

MY ASSISTANT

In geval van nood kunt u via deze dienst contact opnemen met de medewerkers van gespecialiseerde callcenters, die de oorzaken van uw problemen analyseren en zo snel mogelijk de hulpdiensten inschakelen.

MY REMOTE

Met My Remote staat u altijd en overall in contact met uw Alfa Romeo Giulia: ontgrendel en vergrendel vanop afstand, schakel de verlichting in en uit... allemaal rechtstreeks vanaf uw smartphone of smartwatch.

MY CAR

Met My Car controleert u de algemene gezondheid en status van uw Alfa Romeo Giulia rechtstreeks vanaf uw smartphone of computer, zelfs wanneer u niet achter het stuur zit. Anticipeer met slechts een paar klikken op toekomstige nazichten van uw wagen.

MY WI-FI*

Dankzij My Wifi deelt u draadloze internetverbinding met alle passagiers van uw Alfa Romeo Giulia.

*My Wifi is een optionele dienst.

MY ALERT*

U mag op uw beide oren slapen: de My Alert-dienst beschermt uw Giulia tegen pogingen tot diefstal of onbevoegd wegslepen en verstuurt realtime meldingen via uw app in geval van onvoorziene en verdachte gebeurtenissen die betrekking hebben op uw wagen.

*My Alert is een optionele dienst

MY NAVIGATION

My Navigation maakt uw rijervaring completer dan ooit door zijn realtime updates over verkeers-, weers- en wegomstandigheden. U kunt ook bestemmingen en bezienswaardigheden op uw smartphone opzoeken en naar uw navigatiesysteem doorsturen.

Dankzij de mobiele app My Alfa Connect krijgt u bovendien toegang tot partneraanbiedingen en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematica-gegevens van uw wagen.

Voor meer informatie klik hier.

Prestatie

HEERS OVER DE WEG MET RIJPLEZIER

Efficiënte, krachtige motoren. Een chassis ontworpen om te werken met achterwielaandrijving, innovatieve ophangingssystemen en een goede gewicht/vermogensverhouding. Uitgebreid gamma van diesel- en benzinemotoren, van 160 tot 280 pk. Voor beschikbaarheid en verdere details: klik hier om uw eigen Giulia te configureren.

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo Giulia rijbereik (l/100 km): 5,0 - 8,1; CO₂-uitstoot (g/km): 130 - 183. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP-gecombineerde cyclus, bijgewerkt op 26 september 2022 tijdens pre-goedkeuringstests en kunnen afwijken van de definitieve homologatie.
De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking.

Afmetingen

De Alfa Romeo Giulia beschikt over een bagageruimte van 480 liter.

Disclaimer

Afbeeldingen zijn uitsluitend bedoeld ter illustratie. Voor productdetails en beschikbare kleuren, ga naar https://www.alfaromeo.com/car-configurator-hub/

Financiële diensten

AANKOOPOPLOSSINGEN

Ontdek een breed scala aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Testrit

Plan een testrit en ontdek de unieke
rij-ervaring van een
Alfa Romeo.

Configureer en bestel

Configureer uw auto online,
waar u ook bent, op om het
even welk moment.

Prijslijst

Verkrijg alle informatie over uw favoriete Alfa Romeo.
Download de gedetaileerde prijslijst.

Tweedehandswagens

Vind uw gecertificeerde
en gegarandeerde
tweedehandswagen.