ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRIDE Q4

A new charge of sportiness.

TONALE PLUG-IN HYBRIDE

DISTINGUISHING FEATURES

Tot 82 km volledig
elektrisch bereik

Tot 600 km
totaal rijbereik

Een totaal
vermogen van 280 pk

26-33 g/km CO2-
uitstoot in de
gecombineerde cyclus

Koetswerk
DE TOEKOMST KRIJGT OPNIEUW VORM

De eerste Alfa Romeo Plug-in Hybride ooit: dankzij superieure kwaliteit en aandacht voor detail in combinatie met een dynamisch design krijgt sportief rijden in de 21e eeuw een heel nieuwe betekenis.

Het electro-biscione-symbool in zeefdruk op de linkerachterruit, aan dezelfde kant als de laadpoort, komt nog beter tot zijn recht door de donkergetinte ruiten.

De Full-LED adaptieve Matrix 3+3 koplampen vormen een unieke signatuur, trouw aan het authentieke DNA van Alfa Romeo.

20” 'Teledial' lichtmetalen velgen met een moderne interpretatie van het 'telefoondraaischijf' thema van de iconische wagens uit de jaren 1960.

Met de slimme Type 2-laadpoort links achteraan laadt u uw auto thuis of aan een openbaar laadstation op.

Interieur
PREMIUM OMGEVING, VERBETERD COMFORT

Superieure materialen, hypermoderne technologie en geavanceerde connectiviteit tillen het rijplezier in typische Alfa Romeo-stijl naar een nog hoger niveau.

Voor de 12.3" volledig digitale display kunt u drie verschillende stilistische weergaven kiezen: Heritage, Evolved en Relax. De Heritage- en Evolved-weergaven* krijgen een andere  elektro-biscione naargelang de status van de elektrische motor. 

* In deze afbeelding ziet u de Evolved-weergave.

De Tonale Plug-in Hybride Q4 biedt u een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en immersieve verbinding. De 12.3” volledig digitale display en het 10.25” aanraakscherm zorgen voor de perfecte interactie tussen mens en machine.

De Tonale Plug-in Hybride Q4 is opvallend ruim zodat de bestuurder de klassieke sportieve positie van Alfa Romeo behoudt tijdens het rijden. De voorste zetels van carbonvezel en leder hebben een verwarmings- en ventilatiefunctie. Uw garantie op ongeëvenaard comfort.

Het eersteklas Harman Kardon-geluidssysteem met 14 krachtige luidsprekers dompelt u onder in rijke klanken en kristalhelder geluid voor een sublieme sfeer. Voel de vibe van onze 'Alfa Romeo Tonale' playlist tijdens al uw ritten.

DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen alleen ter illustratie. Het kan zijn dat de getoonde kleuren en details niet beschikbaar zijn of afwijken wanneer het voertuig beschikbaar wordt. Ze worden hier enkel bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen getoond. Op sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen worden getoond die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar wordt, speciaal moeten worden aangevraagd en waarvoor ook extra moet worden betaald.

Kies uw Tonale kleur
Technologie

OPLOSSINGEN DIE UW
LEVEN BETER MAKEN

Dankzij de softwarearchitectuur van de nieuwe generatie biedt de
Tonale Plug-In Hybride Q4 tal van technologische innovaties:
dit is de eerste auto met een NFT Blockchain-certificaat,
Amazon Alexa* Voice Service en exclusieve Amazon* services.
Dit ecosysteem van geïntegreerde digitale services
zorgt voor de beste beleving in en buiten de auto.​

*Amazon, Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of zijn gelieerde ondernemingen.

Alfa Connect Services

VERBONDEN MET DE TOEKOMST

De Tonale Plug-in Hybride Q4 is uitgerust met de nieuwste innovaties op het vlak van connectiviteit en is vanaf het prille begin ontworpen met een geavanceerd beveiligingssysteem. Om de Alfa Connect Services uit te breiden, maken vier nieuwe functies hun debuut: ze helpen u uw auto gemakkelijker en intuïtiever te bedienen.

Bovendien krijgt u dankzij de My Alfa Connect mobiele app toegang tot aanbiedingen van partners en verzekeringsvoordelen gekoppeld aan de telematicagegevens van uw voertuig.
Download de My Alfa Connect-app nu en ontdek alle diensten.

         

 

 

Motor

SPORTIEF RIJDEN VAN DE
TOEKOMST

De Tonale Plug-in Hybride Q4 markeert een nieuw hoofdstuk binnen
de metamorfose van Alfa Romeo met een totaal motorvermogen van 280 pk,
een acceleratie van 0 tot 100 km/u in amper 6,2
seconden, en slechts 26-33 g/km CO2-uitstoot in de
gecombineerde WLTP-cyclus*.

DISCLAIMER

Gecombineerd brandstofverbruik Tonale Plug-In Hybride Q4-gamma (l/100 km): 1,1 – 1,4; gecombineerd energieverbruik (kWh/100 km): 16,8 - 18,7 ; CO2-uitstoot (g/km): 26-33 . Het volledig elektrische bereik tot 82 km is van toepassing in de stad. Het totale rijbereik is het verst mogelijke bereik dat wordt bekomen door een combinatie van op benzine rijden en elektrisch rijden in de stad. Type goedkeuringswaarden zijn bepaald op basis van de WLTP-cyclus, die is gehomologeerd op 4 november 2022. De waarden worden vermeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en het rijbereik kunnen variëren afhankelijk van werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals laadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandenmaat, buitentemperatuur en thermisch comfort in de auto. 

Plug-in

VERBETERDE EFFICIËNTIE

Voor een uitstekende efficiëntie is de Tonale Plug-in Hybride Q4 uitgerust met een 306 V lithium-ionbatterijpakket van nikkel, mangaan en kobalt met een capaciteit van 15,5 kWh. De batterij is toonaangevend binnen zijn klasse en kan in slechts 2,5 uur volledig worden opgeladen aan een snellader van 7,4 kW. De Tonale Plug-in Hybride Q4 zal een van de efficiëntste Plug-in Hybride C-SUV's zijn, met een volledig elektrisch rijbereik tot 82 km in de stadscyclus en een totaal rijbereik vanmax. 600 km.

Rijdynamiek

KENMERKEND RIJPLEZIER

Voor een vlot rijgedrag maar ook geweldige tractie en acceleraties is de Tonale Plug-in Hybride Q4 uitgerust met een Q4-vierwielaandrijvingssysteem dat comfortabel en aangenaam rijden verzekert. Een optimale wendbaarheid, lichtheid en verbluffende rijdynamiek zijn uw garantie voor het kenmerkende rijplezier van Alfa Romeo.

Geavanceerd aandrijvingssysteem
INNOVATIEVE TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN COMFORT

Dankzij de nieuwste Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) biedt de Tonale Plug-in Hybride Q4 hoogtechnologische oplossingen en functies die uw ritten naar een hoger niveau tillen. Omdat deze auto Niveau 2 voor Autonoom rijden behaalde, kan iedereen aan boord genieten van een betere controle en optimaal comfort.

AFMETINGEN

DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen alleen ter illustratie. Het kan zijn dat de getoonde kleuren en details niet beschikbaar zijn of afwijken wanneer het voertuig beschikbaar wordt. Ze worden hier enkel bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen getoond. Op sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen worden getoond die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar wordt, speciaal moeten worden aangevraagd en waarvoor ook extra moet worden betaald. ​

Financiële diensten

AANKOOP

Ontdek een ruim aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo

Testrit

Maak een testrit en ontdek de

unieke rijervaring in een Alfa

Romeo. ​

Koop online​ 

Configureer uw auto online, waar
u ook bent, op om het even welk moment.

En koop uw volgende Alfa Romeo in slechts een paar stappen.