ALFA ROMEO TONALE
PLUG-IN HYBRIDE Q4

A new charge of sportiness.
VANAF € 49,340

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Canvas - Header

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Geavanceerde efficiëntie met tot
82km in volledig elektrische modus

Een hogere wagenwaarde
dankzij NFT-technologie

Innovatieve hulpfuncties zoals
Lane Control en Blind Spot Detection

Uitstekende tractie met
Q4 vierwielaandrijving

Trims

KIES UW STIJL

Plug-in Q4 190
Plug-in Q4 280
TONALE
SPRINT

Sportief en gedurfd

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Sprint Model
Plug-in Q4 190
Plug-in Q4 280
TONALE
VELOCE

Performant en efficiënt

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Veloce Model
Plug-In Q4 190
Plug-In Q4 280
TONALE
TRIBUTO
ITALIANO
Exterieur
DE TOEKOMST KRIJGT OPNIEUW VORM
Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Exterieur

De eerste Alfa Romeo Plug-in Hybride ooit: dankzij superieure kwaliteit en aandacht voor detail in combinatie met een dynamisch design krijgt sportief rijden in de 21e eeuw een heel nieuwe betekenis.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Buitenspiegels

Het electro-biscione-symbool in zeefdruk op de linkerachterruit, aan dezelfde kant als de laadpoort, komt nog beter tot zijn recht door de donkergetinte ruiten.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Buiten voorlicht

De Full-LED adaptieve Matrix 3+3 koplampen vormen een unieke signatuur, trouw aan het authentieke DNA van Alfa Romeo.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Buitenwielen

20” 'Teledial' lichtmetalen velgen met een moderne interpretatie van het 'telefoondraaischijf' thema van de iconische wagens uit de jaren 1960.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Exterieur Achterkant Close-Up

Met de slimme Type 2-laadpoort links achteraan laadt u uw auto thuis of aan een openbaar laadstation op.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Achterlichten

De full-LED achterlichten accentueren de sportieve achterzijde van de Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4.

Een selectie van thuislaadoplossingen op maat van uw behoeften. Free2move eSolutions geeft u de vrijheid om met een gerust hart te reizen, zodat u uw Tonale Plug-in Hybride Q4 eenvoudig en snel kunt opladen.

Interieur
PREMIUM OMGEVING, VERBETERD COMFORT
Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Interieur Scherm Paneel

Superieure materialen, hypermoderne technologie en geavanceerde connectiviteit tillen het rijplezier in typische Alfa Romeo-stijl naar een nog hoger niveau.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Interieur Display

Voor de 12.3" volledig digitale display kunt u drie verschillende stilistische weergaven kiezen: Heritage, Evolved en Relax. De Heritage- en Evolved-weergaven* krijgen een andere  elektro-biscione naargelang de status van de elektrische motor. 

* In deze afbeelding ziet u de Evolved-weergave.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Interieur Touch Display

De Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybride Q4 biedt u een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en immersieve verbinding. De 12.3” volledig digitale display en het 10.25” aanraakscherm zorgen voor de perfecte interactie tussen mens en machine.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Interieur Middenconsole

De Tonale Plug-in Hybride Q4 is opvallend ruim zodat de bestuurder de klassieke sportieve positie van Alfa Romeo behoudt tijdens het rijden. De voorste zetels* van zwarte Carbon-stof/leder met beige stiksels of optionele lederen zetels met verwarmings- en ventilatiefunctie. Uw garantie op ongeëvenaard comfort.

* In deze afbeelding ziet u de optionele Lederen zetels.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Interieur Luidsprekers

Het eersteklas Harman Kardon-geluidssysteem met 14 krachtige luidsprekers dompelt u onder in rijke klanken en kristalhelder geluid voor een sublieme sfeer. Voel de vibe van onze 'Alfa Romeo Tonale' playlist tijdens al uw ritten.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Elektrische voertuigfuncties

De Tonale Plug-in Hybride Q4 beschikt over een automatische 6-versnellingsbak en een reeks geavanceerde EV-functies die de efficiëntie van de wagen verbeteren, zoals de E-Save-functie aantoont.

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - DNA Functionaliteiten

Dankzij zijn innovatieve oplossingen biedt de Tonale Plug-in Hybrid Q4 ongeëvenaard rijplezier, geavanceerde efficiëntie en krachtige prestaties.

DISCLAIMER

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, waarvan de prijs al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge zullen deel uitmaken van Connect PLUS dat een specifiek abonnement vereist. Connect PLUS is de eerste 36 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

Kies uw Tonale PHEV kleur
DISCLAIMER

Gecombineerd brandstofverbruik Tonale Plug-In Hybride Q4-gamma (l/100 km): 1,1 – 1,4; gecombineerd energieverbruik (kWh/100 km): 16,7 - 19 ; CO2-uitstoot (g/km): 26-32 . Het volledig elektrische bereik tot 82 km is van toepassing in de stad. Het totale rijbereik is het verst mogelijke bereik dat wordt bekomen door een combinatie van op benzine rijden en elektrisch rijden in de stad. Type goedkeuringswaarden zijn bepaald op basis van de WLTP-cyclus, die is gehomologeerd op 4 november 2022. De waarden worden vermeld voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en het rijbereik kunnen variëren afhankelijk van werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals laadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, bandenmaat, buitentemperatuur en thermisch comfort in de auto. 

AFMETINGEN

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Afmetingen Tonale PHEV

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4.528 mm lang, 2.082 mm breed en 1.693 mm hoog. De bagageruimte met achterbank rechtop heeft een maximale inhoud van 385 liter. Er zijn 18", 19" en 20" lichtmetalen velgen verkrijgbaar.

De Tonale Plug-in Hybrid Q4 is 4.528 mm lang, 2.082 mm breed en 1.693 mm hoog. De bagageruimte met achterbank rechtop heeft een maximale inhoud van 385 liter. Er zijn 18", 19" en 20" lichtmetalen velgen verkrijgbaar.

Authentieke Accessoires
DE PERFECTE METGEZEL VOOR AL UW TRAJECTEN
Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Mopar Accessoires

Maak van elke dag een avontuur. Dankzij de Authentic Accessories powered by Mopar® kunt u nu uw meest avontuurlijke reizen delen met uw hele familie.

Dwarsstangen
Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Accessoires - Dwarsbalken

In combinatie met de dakrails in lengterichting kunnen ze een maximaal gewicht van 60 kg dragen.

Fietsendrager
Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Accessoires Fietsendragers

De fietsendrager is gemaakt van sterk aluminium en ideaal om een fiets veilig en eenvoudig te vervoeren.

Skidrager
Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Accessoires Skidragers

De skidrager is uitgerust met een anti-diefstalslot. Perfect om uw 2 grootste passies altijd dichtbij te houden.

Kofferhoes
Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Accessoires - Kofferdeksel

Een extra beschermlaag houdt de kofferbak schoon en geordend. De hoes is gemaakt van thermoplastisch materiaal om de vloer van de bagageruimte te bedekken met een anti-slipoppervlak. Zo worden verschuivingen tot een minimum beperkt.*

DISCLAIMER

De foto's zijn indicatief en dienen alleen ter illustratie. Het kan zijn dat de getoonde kleuren en details niet beschikbaar zijn of afwijken wanneer het voertuig beschikbaar wordt. Ze worden hier enkel bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen getoond. Op sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen worden getoond die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar wordt, speciaal moeten worden aangevraagd en waarvoor ook extra moet worden betaald. ​

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid - Financiële Diensten
Financiële diensten

AANKOOP

Ontdek een ruim aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo

1 Verkoopprijs incl. BTW bij aankoop van een nieuwe Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 190 Sprint zonder opties. Aanbod voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/06/2024 tot 30/06/2024, in het Belgische netwerk van Alfa Romeo.

2 Verkoopprijs incl. BTW bij aankoop van een nieuwe Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 190 Veloce zonder opties. Aanbod voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/06/2024 tot 30/06/2024, in het Belgische netwerk van Alfa Romeo.

3 Verkoopprijs incl. BTW bij aankoop van een nieuwe Alfa Romeo Tonale plug-in Hybrid Q4 280 Tributo Italiano zonder opties. Aanbod voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/06/2024 tot 30/06/2024, in het Belgische netwerk van Alfa Romeo.