LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

FINANCIAL SERVICES

Verlaat uw Alfa Romeo-verdeler in uw droomauto! Heeft u uw oog laten vallen op uw droomauto? Dan wilt u die natuurlijk het liefst mogelijk mee naar huis nemen. Alfa Romeo Financial Services biedt u, in samenwerking met Alpha Credit, de kans om uw droom waar te maken.

FINANCIAL SERVICES

HET GROTE GEMAK VAN ALFA ROMEO FINANCIAL SERVICES

Alfa Romeo Financial Services garandeert een snelle, eenvoudige, heldere en voordelige oplossing.
U kiest, samen met ons, de financieringsformule die het best bij u past en bepaalt de looptijd van de financiering in functie van het geleende bedrag.
Op het moment dat u beslist om uw droomauto aan te schaffen, kunnen wij onmiddellijk en ter plaatse een online aanvraag invoeren.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

 • Aangepaste financierings- en leasingformules op maat van uw behoeften.
 • Aanvraag gebeurt meestal onmiddellijk en online bij uw Alfa Romeo-verdeler.
 • Kredietbeslissing zelfs na 17 uur en ook op zaterdag.
 • Aantrekkelijke lening die vaak voordeliger is dan bij uw eigen bank.
 • Kies de formule die het beste bij u past.
Niet iedereen heeft dezelfde financiële behoeften.
Alfa Romeo Financial Services biedt u verschillende financieringsformules, zodat ook u de auto kunt kopen die past bij u én uw budget.

CLASSIC*

De eenvoudige formule met of zonder voorschot
Met de CLASSIC formule kiest u voor een klassieke financiering met vaste maandaflossingen:
 • Eenvoudige financieringsformule
 • Met of zonder voorschot
 • Vaste maandaflossingen
 • Looptijd van de financiering in functie van uw behoeften
 • Mogelijkheid om tot 110% van het factuurbedrag te financieren (zo beschikt u over een reserve om bijvoorbeeld de wegentaks of de verzekering te betalen)
 • Mogelijkheid om de eerste terugbetaling uit te stellen
 • Steeds aantrekkende rentevoeten

FLEX*

De formule met meer financiële ademruimte
Als u meer ruimte wilt in uw gezinsbudget kunt u kiezen voor de FLEX formule met zeer aantrekkelijke maandaflossingen:
 • Met of zonder voorschot
 • Met lage maandaflossingen
 • Verhoogde laatste maandaflossing
 • Looptijd van de financiering in functie van uw behoeften
 • Uw wagen is steeds up to date en in topconditie
 • Flexibele eindwaarden die u samen met uw verdeler bepaalt
* Kredietvorm: Lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit n.v., kredietgever, Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel. RPR Brussel. KBO 0445.781.316-. Adverteerder : FCA Belgium n.v., Rue Jules Cockx 12 a – 1160 Brussel. RPR Brussel. BTW: 0400.354.731. IBAN FCAB: BE 86 4829 0250 6150. Uw Alfa Romeo verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

MOPAR VEHICULE PROTECTION

Wenst u uw wagen maximaal te beschermen ? Wij kunnen uw Mopar® Vehicle Protection financieren via de financiële diensten van Alfa Romeo Financial Services :
 • Een maandaflossing geïntegreerde in de financiële offerte van uw wagen*
 • Een aparte financiering enkel voor uw Mopar® product*
* Uw auto financiering en uw Mopar® product kunnen apart gekocht worden. Zie voorwaarden bij uw dealer.

VERZEKERINGEN CREDIT PROTECTION

Ik wil een maximale bescherming bij ziekte, ongeval en overlijden.
De verzekering Credit Protection biedt mij de volgende voordelen:
 • Volledige terugbetaling van mijn krediet door mijn verzekeraar bij blijvende volledige arbeidsongeschiktheid (uitgezonderd de laatste verhoogde maandaflossing bij Flexifin) en bij overlijden. Mijn familie is hier volledig beschermd.
 • De premie van deze verzekering bedraagt slechts 4,4% van mijn maandelijkse aflossing, en dat voor een maximale bescherming.
 • Tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid(*): de verzekering betaalt de maandelijkse afbetalingen tot u weer aan de slag kunt.
 • Volledige en blijvende invaliditeit(*) of overlijden : er valt niet meer te betalen. De verzekering stort de volledige som in uw plaatst terug.
(*) In geval van financiering met optie “BALLOON / FLEX” is de laatste maandaflossing verminderd met de constante maandaflossing niet verzekerd bij tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid alsook bij definitieve volledige invaliditeit.

Voorbeeld: ik betaal € 200 per maand af voor mijn krediet: mijn verzekering kost me 4,4% van die maandelijkse aflossing, dus € 8,8. Ik betaal dus € 208,8 per maand terug, verzekering inbegrepen, en ik ben maximaal beschermd. Ik besluit deze verzekering telefonisch aan te vragen op het nummer 02/508.01.22, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.
Ik wil alle details van mijn verzekering kennen, dus ik lees de algemene voorwaarden hier.

Edith, 37 jaar, gehuwd, 1 kind.
Ik heb een autolening van Financial Services en ik heb daar een verzekering Credit Protection bijgenomen. Anderhalf jaar later heb ik een lelijke val gemaakt, waardoor ik niet meer in staat was om te gaan werken. Toen heeft mijn verzekering Credit Protection de maandelijkse aflossingen van mijn lening overgenomen, maand na maand.... Helaas heb ik nog een ongeval gehad en is mijn verwonding na enige tijd ernstiger geworden en heb ik mijn fysieke zelfstandigheid volledig verloren. Vanaf dat moment heeft mijn verzekering Credit Protection mijn lopend krediet volledig afbetaald. Wat een geluk dat ik op mijn verzekering Credit Protection kon rekenen!


Financial Services is de commerciële benaming van Alpha Credit N.V., Kredietgever – Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel. R.P.R. Brussel – B.T.W. BE 0445.781.316, toegelaten als verzekeringstussenpersoon onder het nummer F.S.M.A. 022051A.

VERZEKERING EXTRA PROTECTION

Ik wil een maximale bescherming tegen diefstal, brand of onherstelbare schade aan mijn wagen door een ongeval.

De verzekering Extra Protection biedt mij de volgende voordelen:

 • De mogelijkheid om mijn koopkracht te behouden, zodat ik een nieuwe wagen kan kopen
 • Bescherming van het gezinsbudget bij een onvoorzien schadegeval
 • Financiële zekerheid vanaf het eerste jaar en gedurende de hele looptijd van mijn krediet (maximaal 7 jaar)

 

Concreet: de verzekering Extra Protection biedt mij een financiële aanvulling en betaalt een steeds groter en vooraf bepaald deel van mijn lening terug bij een schadegeval. Concreet betekent dit dat de vergoeding 10 tot 25% van het geleende kapitaal zal bedragen, naargelang de leeftijd van mijn wagen op het moment van het schadegeval. Bijvoorbeeld: ik heb een autolening van € 10.000 en mijn wagen wordt bij een ongeval onherstelbaar beschadigd. Financial Services vergoedt dan 20% van het gefinancierde bedrag, dus € 2.000.

 

 

Laurent, 32 jaar, gehuwd
Ik had mijn wagen nog maar een paar maanden toen ik hem uitgebrand terugvond. Mijn autoverzekering heeft mij een vergoeding betaald, maar omdat ik nog een deel van de lening moest terugbetalen, kon ik niet meteen een andere wagen aanschaffen.
Gelukkig had ik een Extra Protection verzekering afgesloten. De terugbetaling (tot 25% van het geleende kapitaal) heeft me uit de brand geholpen en mijn nieuwe wagen is nu besteld. Bovendien vult de verzekering Extra Protection mijn omnium prima aan, want ze dekt mijn lening en de omnium van mijn wagen.
Hartelijk dank!

 

Ik besluit deze verzekering telefonisch aan te vragen op het nummer 02/508.01.22, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.

Ik wil alle details van mijn verzekering kennen, dus lees ik de algemene voorwaarden hier.

 

U vindt hieronder een tabel met de tussenkomstpercentages terug.*
*De verzekeraar keert aan de begunstigde een geldelijke vergoeding uit die een percentage van het geleende bedrag bedraagt:

 

Jaar waarin de gedekte schade optreedt

Vergoeding

1ste jaar

10% van de geleende som

2de jaar

15% van de geleende som

3de jaar

20% van de geleende som

4de tot 7de jaar

25% van de geleende som

 

Financial Services is de commerciële benaming van Alpha Credit N.V., Kredietgever – Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel. R.P.R. Brussel – B.T.W. BE 0445.781.316, toegelaten als verzekeringstussenpersoon onder het nummer F.S.M.A. 022051A.

VERZEKERING JOB PROTECTION

Ik wil een maximale bescherming bij ontslag.

De verzekering Job Protection biedt mij de volgende voordelen:

 • Betaling van mijn maandelijkse aflossingen door mijn verzekeraar bij onvrijwillig ontslag. 12 maanden lang of tot de dag waarop ik weer aan de slag kan, is mijn budget gedekt en hoef ik me geen zorgen te maken over de afbetaling van mijn krediet.
 • Een lage premie die slechts 4% van mijn maandelijkse aflossing bedraagt.

 

Voorbeeld: ik betaal € 200 per maand af voor mijn krediet: mijn verzekering kost me 4% van die maandelijkse aflossing, dus € 8. Ik betaal dus € 208 per maand terug, verzekering inbegrepen, en ik ben maximaal beschermd.

Ik besluit deze verzekering telefonisch aan te vragen op het nummer 02/508.01.22, van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot 17 uur.

Ik wil alle details van mijn verzekering kennen, dus lees ik de algemene voorwaarden hier.

 

 

Pieter, 40 jaar, gescheiden, 2 kinderen.
Ik heb een autolening van Financial Services en ik heb daar een verzekering Job Protection bijgenomen. Maar na 10 maanden ben ik mijn baan kwijtgeraakt omdat mijn bedrijf ging herstructureren. Gelukkig heeft mijn verzekering Job protection toen de maandelijkse aflossingen van mijn autolening betaald, iedere maand. Met de verzekering Job Protection kon ik mijn auto behouden en heb ik opnieuw werk gevonden. Toen ik voor het eerst mijn loon kreeg, heb ik zelf mijn krediet verder afbetaald. Wat een geluk dat ik op mijn verzekering Job Protection kon rekenen!

 

Financial Services is de commerciële benaming van Alpha Credit N.V., Kredietgever – Ravensteinstraat 60/15, 1000 Brussel. R.P.R. Brussel – B.T.W. BE 0445.781.316, toegelaten als verzekeringstussenpersoon onder het nummer F.S.M.A. 022051A.