LEASE VANDAAG NOG EEN WAGEN

Krijg meteen toegang tot het volledige gamma van Alfa Romeo.
Kies voor een wagenpark dat altijd in topconditie verkeert zonder gedoe en eigendomskosten. En dat alles tegen een vast maandbedrag.

DE VOORDELEN VAN LEASING

Leasen bij Alfa Romeo is een praktisch en handig alternatief voor de aankoop van een wagen. U betaalt een vast maandelijks bedrag en rijdt in een wagen die altijd in topconditie verkeert. Uw plan omvat de belangrijkste onderhoudsdiensten, waardoor u geen gedoe en risico's hoeft te verwachten waar u mee te maken krijgt als u een wagen koopt.

Wie kiest voor langetermijnhuur, kan rekenen op verschillende diensten, prestatiegaranties, software en webtoepassingen die het beheer en de opvolging van de wagen overzichtelijker maken. Dat bespaart u tijd, vergroot uw bewegingsvrijheid en verzekert de continuïteit van de dienstverlening

INDIVIDUELE PLANNEN

Ontdek de sensaties van het rijden met een leaseplan op maat van uw behoeften.

 • Geen kosten vooraf
 • Vaste maandelijkse huurprijs
 • Flexibele huurvoorwaarden
 • Altijd een nieuwe wagen

Vind een langetermijnoplossing voor autohuur die bij u past om alles uit uw autolease-ervaring te halen. Maak u klaar om in de wagen van uw dromen te rijden.

PROFESSIONELE PLANNEN

Met een Alfa Romeo-leasingcontract van Leasys krijgt uw wagenpark alle ondersteuning die het nodig heeft.

 • Een vast tarief met voorspelbare beheerkosten
 • Bespaar tijd en focus op uw bedrijf
 • Krijg hulp van Leasys bij het beheer van uw wagen of wagenpark
 • Geavanceerde technologie voor nauwkeurige tracering

Alfa Romeo blinkt uit in het beheer van grote wagenparken, waaronder gespecialiseerde en uitgeruste voertuigen. Leasys is de partner bij uitstek voor bedrijven die het operationele beheer van hun wagenpark willen stroomlijnen en uitbesteden.

 • Toegewijd verkoopteam
 • Geprivilegieerde ondersteuning
 • Gegarandeerde tevredenheid

Een compleet gamma van diensten

Leasys biedt ongeëvenaarde prestaties en garanties aan die het wagenbeheer stroomlijnen, tijd besparen en een unieke vrijheid op de weg bieden. We doen er alles aan om het welzijn van onze bestuurders en de integriteit van onze wagens te waarborgen. We regelen alles voor u: van wegenbelasting en aansprakelijkheidsverzekering tot bescherming tegen brand, diefstal en schade. En dat is nog maar de basis - verdiep u in ons ruime gamma diensten die speciaal ontworpen zijn om de efficiëntie van uw wagenpark te verbeteren.

MY-LEASYS

Beheer uw wagenpark met My-Leasys. Krijg toegang tot essentiële vlootgegevens en waardevolle informatie over wagenonderhoud, wanneer u maar wilt.

LEASYS UMOVE APP

Eentje van het huis voor al onze klanten: Umove is de eenvoudigste manier om te genieten van de diensten die Leasys aanbiedt voor uw langetermijnhuur.

FAQ

 

F.A.Q. SERVICES

 

Met langetermijnhuur heb je de flexibiliteit om elke wagen te kiezen, van stadswagen tot berline of zelfs een bestelwagen. Zolang de wagen maar aan uw specifieke behoeften en voorkeuren voldoet. Daarbij kan ook het dienstenpakket om de wagen te beheren worden aangepast aan uw persoonlijke noden.

Leasen biedt een eenvoudig alternatief voor het aankopen van een wagen. Voor een vast maandelijks bedrag krijgt u toegang tot alle diensten die u nodig hebt tegen voordelige tarieven en profiteert u van het concurrentievoordeel van een toonaangevende speler op de markt voor langetermijnhuur.

U mag met uw wagen rijden in elk land dat vermeld staat op de groene kaart (internationaal motorrijtuigenverzekeringsbewijs). Het afleveringsrapport fungeert ook als toestemming van Leasys om in het buitenland met de wagen te rijden.

U mag, onder uw verantwoordelijkheid, leden van uw huishouden de wagen(s) laten gebruiken. De ondertekenaar van het contract blijft echter rechtstreeks verantwoordelijk tegenover LEASYS. De persoon die de huurovereenkomst ondertekent, verplicht zich om ervoor te zorgen dat de persoon die de geleasede wagen bestuurt, voldoet aan de eisen van de huidige regelgeving en expliciet schriftelijk gemachtigd is door diezelfde ondertekenaar.

Nee, de kilometers die met de vooraf toegewezen wagen worden gereden, worden niet opgeteld bij het totale aantal kilometers van de geleasede wagen.

Gelieve eerst expliciet toestemming te vragen voordat u iets installeert. U kunt dat doen door contact op te nemen met de Leasys Klantendienst op het gratis nummer 800 334422. Als het verzoek wordt goedgekeurd, zal Leasys u inlichten over de te volgen procedure. Wat de kosten betreft, zijn zowel de installatie als de verwijdering van de accessoires voor rekening van de klant.

Je mag met de wagen in elk land rijden dat vermeld staat op de groene kaart (een internationaal motorrijtuigenverzekeringsbewijs). Het afleveringsrapport fungeert ook als toestemming van Leasys om met de wagen in het buitenland te rijden.

Om het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum te vinden, kunt u de lijst met erkende centra van Leasys raadplegen op leasys.com of op de Leasys App onder de tab 'Zoeken' of 'Vinden'.

De volgende diensten worden niet gedekt:

 • Wasbeurten van interieur en exterieur (deze worden alleen door Leasys gedekt als de wagen na diefstal wordt teruggevonden of als dit expliciet in het contract wordt vermeld).
 • Additieve vloeistoffen die niet specifiek door de fabrikant worden aanbevolen.
 • Onderhoud van optionele voorzieningen die niet inbegrepen waren in de initiële bestelling of niet geautoriseerd zijn door Leasys.

U kunt de keuring (die moet plaatsvinden na de eerste vier jaar vanaf de registratiedatum de wagen) laten uitvoeren bij onderhoudscentra die zijn aangesloten bij Leasys. Leasys betaalt de kosten voorafgaand aan de keuring (d.w.z. alle reparaties die nodig zijn voor problemen die de veiligheid van de wagen volgens de wegcode in gevaar brengen en dus een succesvolle keuring in de weg staan) en de keuringskosten. Boetes die het gevolg zijn van het niet naleven van de voorschriften vallen echter onder de verantwoordelijkheid van de klant.

Als het accessoire in de bestelling is vermeld, kunt u met de wagen rechtstreeks naar een bij Leasys aangesloten onderhoudscentrum gaan.

Je kunt de wagen rechtstreeks naar een bij Leasys aangesloten onderhoudscentrum brengen. Leasys neemt de kosten voor zijn rekening.

Als de wagen een probleem heeft of in panne valt, bel dan Leasys wegassistentie op het gratis nummer 800 334422 of gebruik de rubriek "Wegassistentie" in de Leasys App. De hulpdienst sleept de wagen dan naar de dichtstbijzijnde aangesloten werkplaats in ons netwerk. Bovendien - als dit is inbegrepen in uw huurovereenkomst - zorgen ze voor een vervangwagen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u veilig thuiskomt of opnieuw de baan op kunt.

Als u een lekke band krijgt en deze niet zelf kunt verwisselen, bel dan Leasys Roadside Assistance op het gratis nummer 800 334422 - kies nummer 1 - (of gebruik het gedeelte "Wegassistentie" in de Leasys App). Zorg ervoor dat u duidelijk aangeeft waar u bent gestopt. De hulpdienst zal uw wagen vervolgens naar de dichtstbijzijnde bandencentrale slepen.

 

CONTACTEER LEASYS

 

Telefoonnummer klantendienst: 02/808.40.61 

Website Leasys: https://www.leasys.com/be/nederlands