EINDE SERIE

Gemaakt om elke bestuurder te inspireren

DE ICONEN DIE ONZE GESCHIEDENIS KLEUREN

Sommige wagens zijn geboren om elke bestuurder te inspireren. Gemaakt om elke liefhebber te bevredigen.
De inmiddels uit productie genomen Alfa Romeo 4C, Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Giulietta en Alfa Romeo Giulia GTA groeiden uit tot ware collector's items. In de loop der jaren behaalden deze wagens memorabele successen en evolueerden ze tot iconen van schoonheid en prestaties in die pure Alfa Romeo-stijl. Of u nu op zoek bent naar wagens voor dagelijks gebruik zoals de Mito en Giulietta, of eerder naar sportwagens zoals de 4C en GTA... bij uw dichtstbijzijnde Alfa Romeo-dealer kunt u altijd terecht voor meer informatie.

ALFA ROMEO MITO

Als icoon van sportiviteit en pit, drukte hij de Alfa Romeo-stempel op elk onderdeel van ons dagelijks leven en bezorgde hij ons ultiem rijplezier.

ALFA ROMEO GIULIETTA​

Verrassend elegant, ongelooflijk gedurfd: de Alfa Romeo Giulietta is een echte uitdrukking van zowel Italiaanse stijl als sportiviteit. Een concentratie van pure emoties die een plekje veroverde in het hart van elke autoliefhebber.

ALFA ROMEO 4C EN 4C SPIDER

Een oprecht eerbetoon aan de superwagens van Alfa Romeo die geschiedenis schreven en nu klaar zijn om een legende van het merk te worden.

QUADRIFOGLIO NRING

Een gelimiteerde oplage van slechts 108 exemplaren per model die enerzijds de historische band met succes viert en anderzijds Alfa Romeo met het legendarische Duitse circuit van de Nürburgring verbindt.

QUADRIFOGLIO ALFA ROMEO RACING

De Quadrifoglio Alfa Romeo Racing gelimiteerde uitvoering zijn zowel een eerbetoon aan de roemrijke sportgeschiedenis als een viering van de toekomst, waarin opnieuw geschiedenis zal worden geschreven.

GIULIA EN STELVIO 6C VILLA D’ESTE

De Giulia en Stelvio 6C Villa d'Este waren een eerbetoon aan een wagen die zijn stempel drukte op de geschiedenis van Alfa Romeo en roepen herinneringen aan het historische 6C 2500 SS Villa d'Este model op.

GIULIA EN STELVIO GT JUNIOR

De Giulia en Stelvio GT Junior herdenken de nalatenschap van de oorspronkelijke GT Junior in een gedurfde en eigentijdse vorm.

GIULIA GTA EN GTAm

De Giulia GTA en de Giulia GTAm wisten zich altijd te onderscheiden door de bestuurder het onvervalste rijplezier van een superwagen te bezorgen: een perfecte combinatie van vorm, functie, prestaties en design.