ALFA ROMEO JUNIOR ELETTRICA

VERKRIJGBAAR IN HYBRIDE VERSIE

Onderscheidende kenmerken

Puur Alfa Romeo rijplezier en vertrouwen op de weg.

410 km WLTP gecombineerd rijbereik. De batterij laadt in 27 minuten op van 20% tot 80%.

Sportieve en aantrekkelijke interieurs, vormgegeven rondom de bestuurder voor een overweldigende ervaring.

Uitstekend ruimtegevoel voor elk type reis met 400 liter kofferruimte.

Sterke punten

Vormgeven aan perfectie

De Alfa Romeo Junior Elettrica verbetert uw rijervaring met zijn uitzonderlijke rijdynamiek, grote wendbaarheid en lichte rijgedrag. Van zijn verbazingwekkende prestaties tot zijn geavanceerde technologie, deze nieuwe sportieve compacte wagen is klaar om uw dagelijks leven een boost te geven.

 

Eleganter dan ooit

De perfecte mix van stijl en innovatie: puur Italiaans design gecombineerd met ongeëvenaarde aandacht voor detail.

 

Pure passie op de weg

Uitzonderlijke rijdynamiek voor authentiek Alfa Romeo zelfvertrouwen en controle: superieure wegligging en onderstelprestaties in alle wegcondities.

 

Uitzonderlijke controle

De Alfa Romeo Junior Elettrica beschikt over rijhulp niveau 2 dankzij systemen die de besturing en het rijplezier verbeteren door de omgeving van de wagen actief te monitoren.

 

Ultieme connectiviteit

Alfa Connect Services levert geavanceerde connectiviteit aan boord, met een verbeterde spraakassistent die wordt aangestuurd door ChatGPT Generative AI voor optimale interactie en gemak.

Kies uw
Alfa Romeo Junior

Vergelijk de uitvoeringen van de nieuwe Alfa Romeo Junior en verdiep u in elk detail om de wagen te kiezen die het beste bij uw passie past.

Kies uw Alfa Romeo Junior
ELETTRICA


18" lichtmetalen velgen
Full LED lampen
Automatische airconditioning
Digitaal 10+10 Alfa Connect-systeem

Starting from
ELETTRICA
SPECIALE


18" lichtmetalen velgen
Matte koetswerkkit & Arese Red details
Spiga-interieur met elektrisch bediende zetels
Niveau 2 autonoom rijden & navigatiesysteem

ELETTRICA 240
VELOCE


20" lichtmetalen velgen
Sportophanging & TorSen Sperdifferentieel
Matte koetswerkkit & Arese Red details
Spiga-interieur met elektrisch bediende zetels

Personaliseer uw Alfa Romeo Junior met het perfecte pakket

Technologisch, sportief, elegant... door het perfecte pack voor uw Alfa Romeo Junior Elettrica te kiezen, geeft u vorm aan een rijervaring die past bij uw stijl en persoonlijkheid.

 

Techno Pack

Verhoog uw rijervaring met geavanceerde technologie die de connectiviteit en het comfort onderweg vergroten. Met tal van innovatieve functies is dit pack uw toegangspoort tot een meer geconnecteerde elektrische rijervaring.

 

Premium Pack

Het Premium Pack is zorgvuldig samengesteld voor liefhebbers van elegantie en gedurfde raffinement, en zorgt een verfijnd vleugje stijl en sfeer, ontworpen om elk moment achter het stuur van uw sportieve compacte auto te verrijken.

 

Sport Pack

Ontketen uw sportieve geest met ons Sport Pack, op maat van bestuurders die houden van precisie en esthetiek op de weg: een pure Alfa Romeo rijbeleving met functies die uw passie voor prestaties en stijl aanwakkeren.

  

Elektrische

Twee gedurfde elektrische zielen

De Alfa Romeo Junior Elettrica maakt zijn debuut in de elektrische wereld en is verkrijgbaar in twee elektrische uitvoeringen van 156 pk en 240 pk: beide uitvoeringen zijn ontworpen voor een specifieke rijstijl, verenigd door het sportieve DNA van Alfa Romeo.

De voordelen van uw keuze voor elektrisch

Toegang tot Lage-emissiezones (LEZ) met beperkt verkeer

De vrijheid om gemakkelijker door de stad te navigeren.*

Premies en belastingvoordelen*

Premies en voordelen van de staat, zoals vrijstelling van de jaarlijkse verkeersbelasting en de belasting op inverkeerstelling.

Parkeergelegenheid in de hele stad

Handige parkeeropties in de stad met oplaadpunten en verminderde tarieven.

Groeiend oplaadnetwerk

Thuis opladen of in openbare laadstations met meer dan 640.000 openbare oplaadpunten.

Elektriserende gemoedsrust

Stap in de Alfa Romeo Junior Elettrica en ontdek een combinatie van innovatie en passie. Geniet van een nieuwe manier van elektrisch rijden.
Alfa Romeo Geconnecteerde Diensten en de connectiviteit aan boord bieden een reeks functies die speciaal zijn afgestemd op bestuurders van elektrische wagens en garanderen optimaal comfort en gemoedsrust tijdens uw ritten.

 

Laadstationzoeker

Met de Charging Station Finder kunt u makkelijk openbare oplaadstations vinden en specifieke details bekijken, zoals beschikbaarheid, elektrische aansluitingen, prijzen, stroomniveaus en adressen.

 

Uw oplaadbeurt in de palm van uw hand

Maak gebruik van het uitgebreide Free2Charge-netwerk dankzij de RFID-kaart die u bij de Alfa Romeo Junior Elettrica krijgt. Deze kaart geeft u toegang tot 99,9% van de 640.000 openbare oplaadpunten verspreid over Europa.

 

EV Routing

EV Routing, geleverd door TomTom, plant ritten buiten de actieradius en voegt automatisch de nodige oplaadstops toe, waarbij rekening wordt gehouden met oplaadtijden en verkeersgegevens voor de beste algemene route.

 

eROUTES van Free2move Charge

Met de nieuwe eRoutes app hebt u toegang tot oplaadstations die zijn afgestemd op uw actieradius, blijft u op de hoogte van het verkeer en het weer en kunt u eenvoudig uw smartphone repliceren in uw elektrische wagen voor een vlotte navigatie. Binnenkort beschikbaar.

Ga 100%
opgeladen op weg

Of u nu thuis bent of onderweg, laad uw Alfa Romeo Junior Elettrica overal eenvoudig en efficiënt op.

 

Thuis opladen

Met AC-laden (11 kW) kan de Alfa Romeo Junior Elettrica volledig worden opgeladen van 0 tot 100% in 5 uur en 45 minuten met behulp van de Mode 3-kabel, die standaard wordt meegeleverd.

 

Openbaar opladen

Dankzij DC snelladen (tot 100 kW) kan de Alfa Romeo Junior Elettrica in slechts 27 minuten worden opgeladen van 20% tot 80%.

Oplaadmogelijkheden

Rijklaar. Altijd, overal.

Een unieke kans om het volledige potentieel van uw elektrische compacte wagen te benutten. Ontdek de voordelen van de nieuwe Alfa Romeo Junior Elettrica.

 

Bij uw thuis

De easyWallbox maakt deel uit van de standaarduitrusting van de Alfa Romeo Junior Speciale.

 

Publiek

RFID-kaart inbegrepen met toegang tot 99,9% van de 640.000 openbare oplaadpunten in heel Europa.

 

Auto

EV Routing met ingebouwde navigatie geeft u de vrijheid om met een gerust gemoed van uw sportieve en compacte elektrische auto te genieten.

Afmetingen

De afmetingen van de Alfa Romeo Junior Elettrica illustreren de essentie van de perfecte compacte sportwagen, met een lengte van 4.173 mm en een hoogte van 1.535 mm. De bagageruimte biedt 400 liter laadruimte en dat maakt van hem een veelzijdige en praktische keuze voor citytrips en lange ritten. Bovendien is hij verkrijgbaar met 17- en 18-inch lichtmetalen velgen.

Disclaimer

Gecombineerd brandstofverbruik van de Alfa Romeo Milano Elettrica (kWh/100km): 15,0 - 15,5; CO2-uitstoot (g/km): 0. Elektrisch rijbereik (km): 398 - 410 volgens EU-richtlijn 1999/94. Waarden bepaald op basis van officiële testen voorgeschreven door de goedkeuringsprocedure en gemeten volgens de WLTP-cyclus. De voorlopige waarden kunnen nog worden gewijzigd tijdens de goedkeuringsprocedure. De vermelde waarden dienen alleen ter vergelijking.
De cijfers voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en diverse factoren, zoals opties, temperatuur, rijstijl, snelheid, voertuiggewicht, specifieke uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), banden, wegomstandigheden, weer, enz.
Afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Sommige functies kunnen optioneel zijn en extra kosten met zich meebrengen of tijdelijk niet beschikbaar zijn.
Afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. Sommige functies zijn als optie verkrijgbaar tegen een meerprijs of zijn tijdelijk niet verkrijgbaar.
De Veloce-uitvoering is nog niet verkrijgbaar. Vanaf juni 2024 kunnen bestellingen worden geplaatst.

Disclaimer

De afbeeldingen dienen uitsluitend ter illustratie. Sommige afbeeldingen kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet tot de standaarduitrusting behoren en die, als de wagen beschikbaar is, specifiek moeten worden aangevraagd en tegen een meerprijs worden aangeboden..

Financiële diensten

Aankoopoplossingen

Ontdek een brede waaier aan financiële oplossingen en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.