ALFA ROMEO
STELVIO QUADRIFOGLIO

De kracht van zelfvertrouwen

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN

Motor

510 HP 2.9
V6 Bi-Turbo

50/50 gewichtsverdeling

Een perfect evenwicht voor een compromisloze rijdynamiek

Q4

On demand vierwielaandrijving

Koppel vectoren

Realtime koppel en krachtverdeling

Technologie
EXCLUSIVE INNOVATION
BY ALFA ROMEO

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio gebruikt innovatieve technologische oplossingen en wekt zo de emoties van een opvallend prestatie-DNA op.

Prestaties

VERMOGEN EN TECHNOLOGIE KOMEN SAMEN

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio belichaamt een perfecte mix van vermogen en technologie. De 510 PK sterke 2.9 V6 Bi-Turbo aluminium monoblokmotor werkt samen met het Q4-vierwielaandrijvingssysteem. De motor genereert 176 pk/l, en trekt op van 0 tot 100 km/u in slechts 3,8 seconden. In de Race Mode kunt u met de automatische 8-versnellingsbak in 150 milliseconden schakelen.

Disclaimer

Brandstofverbruik van het Stelvio Quadrifolio Actueradius (l/100 km): 10,3 - 10,1; CO₂-uitstoot (g/km): 233 - 228. Standaard goedkeuringswaarden bepaald op basis van de gecombineerde WLTP-cyclus, bijgewerkt op 26.05.2021. De waarden worden vermeld voor vergelijkingsdoeleinden.

ADAS

VERBETERD RIJPLEZIER DOOR TECHNOLOGIE

De SUV, die wordt gekenmerkt door de sportieve mogelijkheden van een berline, wordt opgewaardeerd door autonome rijsystemen van niveau 2 die een perfecte synergie creëren tussen rijplezier en intelligente assistentie.

Infotainment

IMMERSIEVE ERVARING

Het infotainmentsysteem van de Alfa Romeo Stelvio omvat een 8.8" Multi-Touch screen.

Alfa Connect Services

CONNECTIVITEIT OP ZIJN BEST

Geconnecteerd met de wereld. En met uw auto. Het Alfa™ Connect System is een pakket diensten dat zorgt voor een fantastische connectiviteit met Android Auto™ en Apple CarPlay.

MY ASSISTANT

In geval van nood kunt u met My Assistant contact opnemen met onze callcenters en zij zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

MY REMOTE

Door gebruik te maken van My Remote kunt u op elk moment in interactie gaan met uw Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio, waar u ook bent: u kunt de deuren vergrendelen en ontgrendelen, de lichten aan- en uitzetten en nog heel wat andere acties uitvoeren. En dit alles rechtstreeks vanop uw smartphone of smartwatch.

MY CAR

Met MyCar kunt u alle functie-instellingen van uw Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio continu onder controle houden, rechtstreeks vanop uw smartphone of computer, zelfs wanneer u niet aan het stuur zit.

MY WI-FI*

Met My Wi-Fi kunt u een draadloze internetverbinding delen met alle passagiers.

*My Wifi is optioneel

MY ALERT*

Bescherm uw Stelvio Quadrifoglio met My Alert, een dienst die uw App waarschuwt in geval van een verdachte gebeurtenis, zoals een poging tot diefstal of takelen zonder toestemming.

*My Alert is optioneel.

MY NAVIGATION

Met My Navigation is uw rijervaring nog completer: realtime updates over verkeer, weer en omstandigheden op de weg. U kunt ook bestemmingen en interessante plaatsen opzoeken op uw smartphone en ze doorsturen naar uw geïntegreerde navigator.

Bovendien hebt u dankzij de Alfa Connect Box toegang tot aanbiedingen van partners en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematicagegevens van uw voertuig. Meer informatie vindt u hier.

Dimensies

Disclaimer

Afbeeldingen enkel bedoeld voor weergavedoeleinden, productdetails en beschikbaarheid van de kleuren vindt u op https://www.alfaromeo.be/nl/configurator/

Financiën

FINANCIËLE DIENSTEN

Ontdek een ruim aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.

Testrit

Plan een testrit en ontdek
de unieke rij-ervaring
an een Alfa Romeo.

Configureer

Configureer uw auto online,
waar u ook bent en op
gelijk welk moment.

Tweedehandswagens

Vind uw gecertificeerde
en gegarandeerde
tweedehandswagen