Quadrifoglio
  • LIMITED EDITION MET HET RACEN BINNENIN
  • EEN TIENDELIGE BEPERKTE REEKS
  • SPORTIEF EN ELEGANT
  • ERGONOMIE EN LUXEMATERIALEN
  • GALERIJ

LIMITED EDITION MET HET RACEN BINNENIN

De F1-geschiedenis van Alfa Romeo gaat ver terug in de tijd, meer bepaald tot het Wereldkampioenschap van 1950, dat werd gewonnen door Nino Farina. Een jaar later schreef de Argentijn Juan Manuel Fangio de pilotentitel op zijn naam met de Alfa Romeo 159. Die onwrikbare band met de Formule 1 uit zich in de kleuren van de auto, die in Competition Red werd gelakt, net als de F1-bolide C38 die zal meestrijden in het Wereldkampioenschap van 2019. Bovendien is hij getooid met een badge die elke zege van Alfa Romeo eert.

EEN TIENDELIGE BEPERKTE REEKS

EEN TIENDELIGE BEPERKTE REEKS

Elke ‘Alfa Romeo Racing’-uitvoering van de Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio is getooid met een unieke badge die het jaar en de plaats van een historische GP-zege vermeldt. De meest fantastische expressie van Alfa Romeo’s technische en mechanische uitmuntendheid: twee zielen, berline en SUV, elk in tien zeldzame exemplaren.

SPORTIEF EN ELEGANT

SPORTIEF EN ELEGANT

Het herkenbare Competition Red brengt hulde aan de F1-bolide en diens welvingen en doorgedreven gebruik van koolstofvezel voor koetswerkdetails. Het Alfa Romeo-logo wordt in de verf gezet door het traditionele klaverblad, met een V-rand in koolstofvezel om het plaatje compleet te maken. Op de flanken valt vooral het klavertjevier op, Il Quadrifoglio, een universeel symbool van sportiviteit en autosport ‘made-in-Italy’.

ERGONOMIE EN LUXEMATERIALEN

ERGONOMIE EN LUXEMATERIALEN

De keuze voor een titanium uitlaatpijp, carbo-keramieke afwerking voor de remmen en carbonschalen voor de stoelen zorgen voor een aanzienlijke gewichtsbesparing in vergelijking met standaardversies (-28 kg). De hoogste uitdrukking van Alfa Romeo's technische en mechanische expertise is terug te vinden in deze twee modellen met beperkte oplage.

GALERIJ
BINNENKORT BESCHIKBAAR

Gedetailleerde informatie over de beschikbaarheid, prijzen en technische kenmerken van Giulia en Stelvio Quadrifoglio
"Alfa Romeo Racing" Limited Edition zal binnenkort verschijnen.