QUADRIFOGLIO.
ALTIJD AAN DE KANT VAN DE DURVERS.

Een legendarisch logo dat alleen te vinden is op het beste van het beste van Alfa Romeo.

EEN SYMBOOL VAN COMPROMISLOZE PRESTATIES

Dankzij hun indrukwekkende prestaties en baanbrekende technologieën belichamen de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio de ware essentie van het sportieve erfgoed van ons merk en garanderen ze puur rijplezier. De ultralichte materialen zorgen samen met de buitengewone 2.9L Twin-Turbo V6-motor met 520 pk voor een bijna perfecte vermogen-gewichtsverhouding en compromisloze prestaties.

Quadrifoglio Super Sport

GEVORMD DOOR HET CIRCUIT

De terugkeer van een Mille Miglia-legende. De Giulia en Stelvio Quadrifoglio Super Sport zijn voorzien van een fascinerend zwart logo en brengen hulde aan de Alfa Romeo racewagen die in 1928 voor het eerst zegevierde in de competitie: de tijdloze 6C 1500, beter bekend als de "Super Sport".

Quadrifoglio 100° Anniversario

THE CELEBRATION OF AN ICON

April 15th, 1923, is a date that remains etched in the minds and hearts of Alfa Romeo enthusiasts everywhere and is a vital part of the Brand's racing heritage.​ Today, a century later, a commemorative model and an exclusive logo have been crafted to honor this momentous milestone in history.

*Quadrifoglio 100º Anniversario is currently sold out.

GIULIA QUADRIFOGLIO

Ontdek de kracht van vertrouwen met de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Compromisloze prestaties, perfecte 50:50 gewichtsverdeling, realtime koppel- en vermogensbeheer. Alles wat u nodig hebt om dat circuitgevoel te ervaren, waar u ook rijdt.

STELVIO QUADRIFOGLIO

Ervaar ultiem rijplezier met de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Pure kracht, verfijnde elegantie en geavanceerde technologie. Klaar om de meest krachtige emoties te ontketenen.