ALFA ROMEO GIULIA
IN DUITSLAND VERKOZEN TOT
"BESTE AUTO 2022"

Opnieuw bewijst de Giulia zijn superioriteit. De lezers van het gerenommeerde Duitse tijdschrift Auto Motor und Sport verkozen de Alfa Romeo Giulia voor de vijfde keer tot Beste auto 2022 in zijn categorie.

Zo blijft de prijzenkast van de Giulia in Duitsland - én ook in de rest van de wereld - gestaag uitbreiden. In de voorbije jaren ontving de Giulia niet alleen de Red Dot Award, een internationaal gerespecteerde erkenning voor zijn vormgeving, maar ook de Autonis Design Award voor Auto, Motor und Sport. Daarnaast scoorde de Giulia met de GTA, Quadrifoglio en Veloce de Sport Auto Awards van het tijdschrift Sport Auto, naast nog talloze andere lezersprijzen op nagenoeg alle continenten.

De onderscheidingen die publiek en pers in de loop der jaren aan de Giulia toekenden, zijn helemaal in overeenstemming met de erkenning die hij krijgt in de markt. Zo werd de Giulia in 2021 in Italië bevestigd als de meest verkochte sedan in het segment sedans met een D-warmtemotor. Dit met een aandeel van bijna 60%, zowat het dubbele in vergelijking met 2020.