ALFA ROMEO
TONALE

Het begin van een nieuw Alfa Romeo-tijdperk

De Alfa Romeo Tonale is momenteel nog niet verkrijgbaar. De verkoop in België gaat naar verwachting van start in de eerste helft van 2022

EEN RASECHTE ALFA ROMEO

Interieur
Technologie

BAANBREKENDE TECHNOLOGIE

Dankzij de next-gen software-architectuur biedt de Tonale een volledige reeks technologische innovaties. Het is de eerste auto ooit die een NFT-blockchain-certificatie krijgt, die beschikt over de Amazon Alexa-stemassistent, die u laat genieten van exclusieve Amazon-services en nog veel meer. Kortom, een totaal ecosysteem van geïntegreerde digitale diensten om u de beste ervaring aan boord te garanderen.

Alfa connect services
ALTIJD VERBONDEN

De nieuwe Alfa Connect Services beschikken over tal van functies om u de veiligste en meest verbonden ervaring te bieden. De My Alfa Connect app brengt uw nieuwe Tonale letterlijk binnen handbereik. Nieuwe services zorgen ervoor dat u uw nieuwe Tonale gemakkelijk kunt beheren, waar u ook bent.

U hebt dankzij de Alfa Connect Box bovendien toegang tot aanbiedingen van partners en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematicagegevens van uw voertuig. Klik hier voor meer informatie.

Tonale Hybride

SPORTIEF RIJDEN HERUITGEVONDEN VOOR DE TOEKOMST

De Nieuwe Tonale is de eerste Alfa Romeo die zijn intrede doet in elektrische wereld, met het oog op een duurzamere mobiliteit, zonder een greintje in te boeten op de sportieve rijervaring die u alleen met een Alfa Romeo kan beleven.

Disclaimer

Tonale Hybrid CO2-emissie (gewogen, gecombineerd) (g/km): 127-142. Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100km): 5,7-6,2. WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832) vastgesteld voor berekening. Brandstofverbruik en CO2-emissiewaarden gemeten door de fabrikant tijdens testactiviteiten voorafgaand aan goedkeuring, volgens de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832), en kunnen variëren vóór definitieve homologatie.

ADAS
INNOVATIEVE TECHNOLOGIE IN DIENST VAN TOPVEILIGHEID
Alfa romeo tonale ADAS 1

De Alfa Romeo Tonale tilt de interactie tussen mens en machine naar een hoger niveau met de nieuwste generatie rijhulpsystemen. Deze Advanced Driver Assistance Systems of ADAS-systemen maken Level 2 autonoom rijden mogelijk, wat niet alleen de veiligheid, maar ook het rijcomfort ten goede komt.

WEES DE EERSTE
EDIZIONE SPECIALE.
DE EERSTE STAP NAAR EEN NIEUW ALFA ROMEO TIJDPERK.

De nieuwe Alfa Romeo Tonale maakt zijn debuut op de weg met deze verbluffende Edizione Speciale. Een mijlpaal voor het merk, dat sportief rijden heruitvindt met recordbrekende technologie om uw rijbeleving te verbeteren.

Wilt u één van de eerste eigenaars van een Tonale worden?

Configureer uw Speciale

Kies de motorisatie en kleur van uw Tonale Edizione Speciale​

Toon uw interesse

Voer uw gegevens in en registreer.

Wacht op onze bevestiging

Uw voorkeursverdeler neemt contact met u op. 

Stap binnen in de wereld van Tonale Edizione Speciale 

Wees één van de eerste eigenaars van een Tonale Edizione Speciale

Disclaimer

Tonale Hybrid CO2-uitstoot (gewogen, gecombineerd) (g/km): 130-142. Brandstofverbruik (gewogen, gecombineerd) (l/100km): 5,70-6,23. WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832) toegepast voor de berekening. Brandstofverbruik en CO2-emissiewaarden gemeten door de fabrikant tijdens testactiviteiten voorafgaand aan de goedkeuring, volgens de WLTP-procedure (EU-verordening 2018/1832), en kunnen variëren vóór de definitieve homologatie.

De foto's zijn indicatief en hebben enkel een illustratief doel. De getoonde kleuren en details kunnen niet beschikbaar zijn of kunnen, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, afwijken, bij wijze van voorbeeld om technische en/of productie- en/of commerciële redenen. Sommige foto's kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer het voertuig beschikbaar zal zijn, onderworpen zullen zijn aan een specifieke aanvraag en extra betaling.

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u in en ontvang het laatste nieuws over de Alfa Romeo Tonale.