ALFA ROMEO BLIJFT BAAS OVER DE 1000 MIGLIA 2023

De 1000 Miglia 2023 bevestigde voor de zoveelste keer de onbreekbare, aloude band tussen Alfa Romeo en de mooiste race ter wereld. Aan het stuur van de legendarische Alfa Romeo 6C 1750 SS loodsten Andrea Vesco en Fabio Salvinelli van het Villa Trasqua-team het merk naar de overwinning na vijf dagen vol passie, charme en adrenaline.

Brescia, Verona, Siena, Rome en tal van andere fascinerende locaties vormden het decor van de 1000 Miglia. We herontdekten de pure schoonheid van de Italiaanse landschappen, oude steden en middeleeuwse pleinen. Milaan - de geboorteplaats van Alfa Romeo - stond ook op het programma.

De Alfisti waren zoals altijd weer op post om onze racewagens te begroeten en voor onze coureurs te supporteren. Langs het parcours kregen ze de kans om te genieten van de stijl van enkele van de meest iconische bolides uit onze geschiedenis en om de functionele schoonheid van de nieuwe Alfa Romeo Quadrifoglio 100° Anniversario Special Series te bewonderen. Deze limited edition nam deel aan de race om het verleden van het merk te vieren en te getuigen van zijn onvermoeibare zoektocht naar innovatie.

De 1000 Miglia blijft ons verbazen!