DE NIEUWE TONALE PLUG-IN HYBRIDE Q4:
EEN NIEUWE LADING SPORTIEF RIJDEN

De nieuwe Tonale Plug-in Hybride Q4 introduceert een nieuwe lading sportief rijden én vormt een mijlpaal in Alfa Romeo's 'from zero to zero'-proces. Alfa Romeo zal namelijk als snelste merk ter wereld overschakelen van nul geëlektrificeerde wagens (begin 2022) naar een volledig gamma van nulemissiewagens in 2027.

De nieuwe Tonale Plug-In Hybride Q4 staat bekend als de meest sportieve versie van het gamma, met een versnelling van 0 tot 100 km/u in slechts 6,2 seconden. Bovendien is het de meest efficiënte Alfa Romeo ooit: het model beschikt over een volledig elektrische actieradius van meer dan 80 km in de stadscyclus, een totaal rijbereik van meer dan 600 km, 26-33 g/km CO2-uitstoot in de gecombineerde cyclus en een totaal vermogen van 280 pk.

Aan boord van de Tonale Plug-in Hybride Q4 zorgen geavanceerde software en connectiviteit voor comfort bovenop het handelsmerk van Alfa Romeo: rijplezier. Daarbij valt de integratie van de Amazon Alexa-stemassistent op tussen de andere innovatieve technologische oplossingen van het model, samen met nieuwe functies die de Alfa Connect Services verder uitbreiden. Met een ingebouwd digitaal beeldscherm van 12,3" en een touchscreen van 10,25" zorgt de Tonale Plug-in Hybride Q4 voor een gebruiksvriendelijke, intuïtieve en meeslepende connectiviteit.