TWEE NIEUW ONTWORPEN LOGO'S OM TWEE HISTORISCHE VERJAARDAGEN TE VIEREN

Alfa Romeo begint 2024 met de 70e verjaardag van de iconische Giulietta Sprint, ook wel "la fidanzata d'Italia" ("de vriendin van Italië") genoemd. Hij is ontworpen door Franco Scaglione. Daarnaast viert Alfa Romeo de 50e verjaardag van de legendarische Alfetta GT, ontworpen door Giorgetto Giugiaro, auteur van meerdere meesterwerken. Beide modellen gelden als symbool voor hun tijdperk en vormen een boeiend hoofdstuk in de Italiaanse autogeschiedenis.

Om deze mijlpalen te herdenken, onthult Alfa Romeo Centro Stile twee nieuw ontworpen logo's. Deze logo's zijn voorzien van kenmerkende details én verkrijgbaar in verschillende kleuren. In het jaar 2024 symboliseren ze de duurzame allure van deze geliefde wagens.

Het Alfa Romeo Museum in Arese organiseert twee speciale backstage-evenementen op 5 mei en 2 juni, waarbij zowel de Alfetta GT als de Giulietta Sprint worden tentoongesteld. De backstage-evenementen omvatten exclusieve lezingen, défilés en een meeslepende ontdekkingstocht door de rijke geschiedenis van Alfa Romeo.

Het hoogtepunt van de festiviteiten vindt plaats tijdens de niet te missen derde editie van de Tribe Days, op 5 en 6 oktober op het circuit van Mugello in Toscane. Dit unieke evenement is toegankelijk voor alle liefhebbers en brengt Alfa Romeo-fans, clubs, verzamelaars en nieuwsgierigen samen om hun passie voor het merk te delen.