Alfa Romeo viert dubbel:
113 jaar geschiedenis en 100 jaar passie

Alfisti van over de hele wereld, bedankt!

Een massa Alfa Romeo-liefhebbers vergezelde ons op 24 en 25 juni in het Museo Storico Alfa Romeo om de 113e verjaardag van het merk te vieren. Ze namen deel aan een heleboel spannende activiteiten, waaronder meetings, parades en zelfs een speciale schattenjacht.

Het weekend in Arese bruiste van de emoties - de perfecte gelegenheid om hulde te brengen aan de geschiedenis van de Quadrifoglio. Ons legendarische logo zag 100 jaar geleden het levenslicht, toen Ugo Sivocci de Targa Florio won aan het stuur van de iconische Alfa Romeo RL. Sindsdien groeide de Quadrifoglio uit tot een symbool van geluk en prestaties dat het sportieve karakter van het merk en zijn race-erfenis benadrukt. Eerder dit jaar wou Alfa Romeo zijn verleden eren met een prachtige en exclusieve limited edition - de nieuwe Giulia en Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario Special Series - die nu al uitverkocht is.

Om het honderdjarig bestaan van de Quadrifoglio te vieren, organiseerden we een flashmob waarbij we de aanwezige Alfa Romeo sportwagens gebruikten om het legendarische symbool na te bootsen. Een leuk en spannend moment dat we nooit zullen vergeten!