DE EERSTE AFLEVERING VAN "BEYOND THE VISIBLE" IS UIT

“Beyond the Visible" is de nieuwe docuserie die het publiek een heel eind achter de schermen meeneemt van het Alfa Romeo F1-Team ORLEN.

De openingsaflevering van de serie "Before we hit the ground (Vóór we de grond raken)", is nu beschikbaar. Daarin wordt getoond wat er allemaal gebeurt voordat het wereldkampioenschap begint. De weken vóór de start van het nieuwe seizoen zijn immers een cruciale fase, die heel intens en met gespannen concentratie beleefd wordt. Die mentale en fysieke voorbereidingsdagen leiden vaak tot heftige emoties, en de hooggespannen verwachtingen jagen de adrenaline door ieders lijf. Maar niets van dit alles is van buitenaf zichtbaar. Daarom besloot Alfa Romeo het erop te wagen en een blik "voorbij het zichtbare" te onthullen.

De hoofdrolspelers van de eerste aflevering zijn de managers van een team. Zij werken keihard aan strategieën en doelstellingen om het beste uit hun ploeg te halen, en de motivatie op het hoogst mogelijke niveau te houden.

Het samenwerkingsverband tussen Alfa Romeo en Sauber gaat veel verder dan enkel de Formule 1 op zich. Formule 1 is immers een gedroomd laboratorium om te experimenteren: baanbrekend in zijn hybride-strategie, aan de top voor wat het beheer van big data en kunstmatige intelligentie betreft, en bij de ontwikkeling van software van de volgende generatie: allemaal sleutelgebieden voor een merk als Alfa Romeo dat een benchmark is voor nobele sportiviteit sinds 1910 .