"BEYOND THE VISIBLE " VAN DE F1: DE NIEUWE DOCUSERIE VAN ALFA ROMEO

F1-races zijn teamwerk. Maar het grote publiek krijgt slechts een heel klein deeltje te zien van de ongelooflijke groep deskundigen, monteurs, ingenieurs en managers die hier aan het werk is. Daarom besloot Alfa Romeo "Beyond the Visible (Voorbij het zichtbare)" te gaan, en toch ook de minder bekende aspecten van de Formule 1 te belichten. Zo krijgt het publiek een eerlijke inkijk in wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.

De nieuwe docuserie "Beyond the Visible" is een digitaal project dat het publiek meeneemt achter de schermen. Voor het eerst krijgen F1-fans te zien wat wat meestal verborgen blijft over de races en het dagelijkse leven van het team. Zo zijn ze getuige van de strategische beslissingen, het uittekenen van de eenzitters en de motoren, de complexe logistiek, de innovatieve technologische oplossingen en de schier eindeloze investeringen in onderzoek en ontwikkeling.

De docuserie bestaat uit vijf afleveringen plus bonuscontent die gedurende het raceseizoen van 2022 op de sociale media-pagina's van Alfa Romeo worden geplaatst. Enthousiast ondersteund door het merk, komen in "Beyond the Visible" de piloten Valtteri Bottas en Zhou Guanyu, en ook alle specialisten van het Alfa Romeo F1-Team ORLEN ruim aan bod. Veel verborgen kantjes komen aan het licht: van strategieën tot ontspanning, van diëten tot voorbereidingen.

“Beyond the Visible” staat ook voor passie en emoties, twee elementen die al sinds 1910 bepalend zijn voor ons merk.  De hechte band tussen ons merk en de Formule 1 gaat terug tot 1950, toen Alfa Romeo het allereerste kampioenschap in de geschiedenis won.

De nieuwe docuserie bekrachtigt deze band nog meer en bestendigt de waarden van uitmuntendheid die onlosmakelijk verbonden zijn met het legendarische verhaal van Alfa Romeo.