NIEUWE SPECIALE SERIE TRIBUTO ITALIANO

Italiaanse charme tot in het kleinste detail

Trims

Ontdek uw stijl

ITALIAANSE STIJL HERUITGEVONDEN

De Alfa Romeo Tributo Italiano-serie belichaamt moderne Italiaanse stijl en design. Elk detail benadrukt de dynamische elegantie en weerspiegelt de luxueuze, levendige Italiaanse passie.

STELVIO TRIBUTO ITALIANO

Omarm een herboren gevoel van rijplezier met de Stelvio Tributo Italiano. Deze speciale serie vertegenwoordigt de sensatie en verfijning die deel uitmaken van het DNA van Alfa Romeo. Met zijn responsieve rijgedrag en opwindende prestaties biedt hij een immersieve rijervaring die ware liefhebbers meteen weet te verleiden.

Het zwarte contrast op het dak van de Stelvio Tributo Italiano-serie verbindt tijdloos design met moderne verfijning.

De speciale serie van de Stelvio Tributo Italiano is voorzien van een Italiaanse miniatuurvlag op de spiegelkappen. Dit detail onderstreept de band van Alfa Romeo met de hedendaagse Italiaanse stijl en identiteit.

De 21" lichtmetalen velgen met rode remklauwen accentueren de sportieve elegantie van de Stelvio Tributo Italiano.

Op de lederen hoofdsteun van de Stelvio prijken een geborduurd logo, een kleine Italiaanse vlag en de "Tributo Italiano"-signatuur.

De rode stiksels op het dashboard en deurpaneel bezorgen het interieur van de Stelvio Tributo Italiano een uniek accent.

Het actieve ophangingssysteem van de Stelvio Tributo Italiano verbetert de wegligging en zorgt voor een wendbare, responsieve en vlotte aandrijving op eender welke ondergrond.

GIULIA TRIBUTO ITALIANO

Deze speciale Alfa Romeo-serie illustreert de Italiaanse stijl en persoonlijkheid met zijn strakke, sportieve lijnen.

De Giulia Tributo Italiano is voorzien van een volledig zwart dak dat contrasteert met het koetswerk van de wagen.

De Giulia Tributo Italiano beschikt over spiegelkappen met een miniatuurdetail van de Italiaanse vlag op de spiegelkappen. Een klein maar opvallend detail, dat de Italiaanse identiteit van de wagen onderstreept.

De exclusieve donkere 19" velgen met rode remklauwen versterken de speciale Giulia Tributo Italiano-serie van Alfa Romeo en onderstrepen de combinatie van sportiviteit en een gedurfde stijl.

De Giulia Tributo Italiano is uitgerust met sportieve lederen zetels met geperforeerde centrale panelen, die een subtiele rode tint onthullen. Een unieke touch, die het onderscheidend vermogen en de Italiaanse stijl van de wagen extra in de verf zet.

De hoofdsteunen van de Giulia zijn voorzien van een rijkelijk geborduurd embleem, de Italiaanse vlag en de 'Tributo Italiano'-signatuur. Samen zorgen ze voor een vleugje elegantie en identiteit in het interieur.

De rode stiksels op het dashboard en het portierpaneel geven het interieur van de Giulia Tributo Italiano een subtiel doch opvallend kantje.

Het actieve ophangingssysteem van de Giulia Tributo Italiano verbetert de wegligging en zorgt voor een rit die niet alleen dynamisch en responsief, maar ook comfortabel is.

TONALE TRIBUTO ITALIANO

De Tonale Tributo Italiano onderscheidt zich nog een tikkeltje meer door zijn kit in koetswerkkleur en zijn zwarte details. Zijn exclusieve exterieur is voorzien van iconische LED matrix-koplampen en opvallende rode Brembo-remklauwen, die Alfa Romeo's aandacht voor stijl, topprestaties en Italiaans design nog eens onderstrepen.

De Tonale Tributo Italiano onderscheidt zich nog een tikkeltje meer door zijn Bodykit in koetswerkkleur en zijn zwarte details. Zijn exclusieve exterieur is voorzien van iconische LED matrix-koplampen en opvallende rode Brembo-remklauwen, die Alfa Romeo's aandacht voor stijl, topprestaties en Italiaans design nog eens onderstrepen.

De Tonale Tributo Italiano valt op door zijn contrasterende zwarte dak. Het contrasteert op een mooie manier met de koetswerkkleur en benadrukt het gestroomlijnde design en de moderne lijnen van de wagen.

De Tonale Tributo Italiano is afgewerkt met een miniatuur van de Italiaanse vlag op de spiegelkappen. Een knipoog naar de roots van het merk.

De 20" lichtmetalen velgen met rode remklauwen benadrukken de sportieve look van de Tonale Tributo Italiano, een speciale serie van Alfa Romeo.

De Tonale Tributo Italiano valt op door de meest indrukwekkende kleurencombinaties, die de prachtige Italiaanse vlag weerspiegelen.

De Tonale Tributo Italiano is voorzien van exclusieve, sportieve lederen zetels, afgewerkt met een rode rug die zichtbaar is door de perforaties en rode stiksels. Op die manier wordt de unieke Italiaanse stijl van de wagen versterkt.

De Tonale Tributo Italiano is ontworpen met carbon-design voor de sfeerverlichting, wat de moderne uitstraling van het interieur uniek maakt.

Alfa Connect-diensten

EEN NIEUWE DIMENSIE VAN CONNECTIVITEIT*

Verbonden met de wereld, waar je ook naartoe wilt. De Alfa Romeo Tributo Italiano-serie betreedt het tijdperk van geavanceerde connectiviteit met een uitgebreid gamma technologieën, ultramoderne systemen en essentiële apps (Connect one, Connect plus, My alert, My Wi-Fi e My Entertainment) om elke dag optimaal te kunnen profiteren van uw diensten.

Bovendien hebt u dankzij de My Alfa Connect mobile app toegang tot partneraanbiedingen en verzekeringsvoordelen die gekoppeld zijn aan de telematicagegevens van uw wagen.
Klik hier voor meer informatie..

    

DISCLAIMER

Brandstofverbruik Alfa Romeo Giulia Tributo Italiano (l/100 km): 8,1 - 5,0; CO₂-uitstoot (g/km): 183 - 130. Waarden bepaald op basis van de WLTP gewogen cyclus, bijgewerkt vanaf 26 september 2022 tijdens pre-approval testactiviteiten en kunnen variëren vóór de definitieve homologatie. De aangegeven waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden.

Brandstofverbruik Alfa Romeo Stelvio Tributo Italiano (l/100 km): 8,9 - 5,7; CO₂-uitstoot (g/km): 202 - 150.

Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, gehomologeerd per 21.11.2022. De vermelde waarden zijn ter vergelijking.

Brandstofverbruik Alfa Romeo Tonale Hybrid Tributo Italiano (l/100 km): 6,3-5,6; CO₂-uitstoot (g/km): 144 -127. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, gehomologeerd per 26.05.2022. De vermelde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden.

Brandstofverbruik Tonale Plug-in Hybrid Tributo Italiano (l/100 km): 1,4 - 1,1; gecombineerd energieverbruik (kWh/100km): 18,7 - 16,8; CO2-uitstoot (g/km): 33-26. Tot 82 km volledig elektrisch bereik is bedoeld voor de stadscyclus. De totale actieradius is de volledige actieradius die kan worden bereikt door de autonomie van benzine te combineren met de volledige elektrische autonomie in de stadscyclus. Typegoedkeuringswaarden zijn bepaald op basis van de WLTP-cyclus, gehomologeerd vanaf 4.11.2022. De vermelde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden. Het brandstofverbruik, de CO₂-uitstoot en de actieradius kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en de verschillende kenmerken van de auto.

Klantendienst

Vertrouw op ons team

Een gespecialiseerde hulpdienst beantwoordt al uw vragen en begeleidt u bij elke stap van het aankoopproces.


Hulp nodig bij de aankoop van uw wagen?

Contacteer ons voor meer informatie over onze wagens of voor hulp bij de aankoop van uw wagen.