ALFA ROMEO GIULIA & STELVIO COMPETIZIONE

Stelvio Vanaf € 64.550
Giulia vanaf € 57.250

Gedurfde stijl voor tijdloze emoties.

Competizione

DE VOORDELEN VAN ONLINE BESTELLEN

CONFIGUREER

Uw favoriete model

BEGELEIDING OP ELK
MOMENT

Aankoop, financiering
of overname... onze
adviseurs helpen u
graag verder

BESTEL ONLINE

Bestel uw nieuwe Alfa Romeo

HAAL UW WAGEN OP

Bij uw Alfa Romeo-verdeler

MEER DAN STIJL EN PRESTATIES

De Alfa Romeo Stelvio en Giulia Competizione combineren sportieve elegantie met topprestaties. Maar waar het eigenlijk om gaat, is de unieke rijervaring die ze bieden. En daartoe leveren ook de hightech voorzieningen aan boord en de tijdloze klasse van hun hoogwaardige interieur een niet te onderschatten bijdrage.

STELVIO COMPETIZIONE

Sportieve elegantie van typisch Italiaanse snit: de Stelvio Competizione toont in elk detail zijn Alfa Romeo-DNA.

De nieuwe full-led matrixkoplampen combineren geavanceerde verlichtingstechnologie met een herkenbare look.

De felrode LED-omlijsting van de donkergetinte achterlicht-units geeft ook de achterzijde die typische Alfa Romeo-touch.

Het nieuwe patroon van de roosters in het grillehart en de koelsleuven in de voorbumper versterken de sportieve uitstraling van de Stelvio Competizione.

Specifieke Competizione-badges op de voorspatborden benadrukken het sportieve karakter van de Stelvio Competizione.

Als tastbaar statement over de remprestaties van de Stelvio Competizione zijn de rode remklauwen door de koelopeningen van de imposante 21-inch velgen zichtbaar.

De graphics van het 12,3” scherm van het digitale instrumentenpaneel zijn gebaseerd op Alfa Romeo's klassieke 'verrekijker'-design met twee optisch diepgelegen ronde klokken. De lay-out is deels aanpasbaar en biedt een keuze uit drie verschillende basisweergaven: Evolved, Relax en Heritage.

8,8” multi-touchscherm met interactieve widgets.

Het premium Harman Kardon HIFI-systeem met veertien speakers biedt een audiobeleving die even intens en fascinerend is als de rijbeleving van de Alfa Romeo Stelvio Competizione.

Het Alfa Romeo-embleem en Competizione-logo op de hoofdsteunen van de voorstoelen verhogen de sportieve ambiance in het interieur.

Giulia Competizione

Italiaanse stijl, sportieve prestaties, vooruitstrevende techniek en technologie: de Giulia Competizione brengt passie voor schoonheid samen met passie voor snelheid zoals alleen Alfa Romeo dat kan.

De nieuwe full-led matrixkoplampen combineren geavanceerde verlichtingstechnologie met een herkenbare look.

De felrode led-omlijsting van de donkergetinte achterlicht-units geeft ook de achterzijde die typische Alfa Romeo-toets.

Het nieuwe patroon van de roosters in het grillehart en de koelsleuven in de voorbumper versterken de sportieve uitstraling van de Giulia Competizione.

Specifieke Competizione-badges op de voorspatborden benadrukken het sportieve karakter van de Giulia Competizione.

De fraaie 19” lichtmetalen velgen geven een inkijk op de indrukwekkende remtechniek van de Giulia Competizione.

De graphics van het 12,3” scherm van het digitale instrumentenpaneel zijn gebaseerd op Alfa Romeo's klassieke 'verrekijker'-design met twee optisch diepgelegen ronde klokken. De lay-out is deels aanpasbaar en biedt een keuze uit drie verschillende basisweergaven: Evolved, Relax en Heritage.

8,8” multi-touchscherm met interactieve widgets.

Het premium Harman Kardon hifi-systeem met veertien speakers biedt een audiobeleving die even intens en fascinerend is als de rijbeleving van de Alfa Romeo Giulia Competizione.

Het Alfa Romeo-embleem en Competizione-logo op de hoofdsteunen van de voorstoelen verhogen de sportieve ambiance in het interieur.

Motor

BRON VAN PURE KRACHT

De turbobenzinemotor van de Giulia en Stelvio Competizione levert een vermogen van 280 pk/206 kW. Deze geavanceerde krachtbron wordt gecombineerd met een 8-traps automatische transmissie en een Q2-sperdifferentieel bij de Giulia en Q4-vierwielaandrijving bij de Stelvio.**Indien Q2 ook voor Stelvio beschikbaar veranderen in: "...en een Q2-sperdifferentieel of ‑ exclusief voor de Stelvio ‑ Q4-vierwielaandrijving."

Disclaimer

Brandstofverbruik Alfa Romeo GIULIA actieradius (l/100 km): 8,11 -4,99; CO2-uitstoot (g/km): 184,4 - 130,8. Waarden bepaald op basis van de WLTP gewogen cyclus, bijgewerkt vanaf 26 september 2022 tijdens pre-goedkeuringstests en kunnen variëren voor de definitieve goedkeuring. De vermelde waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden.

Brandstofverbruik Alfa Romeo STELVIO actieradius (l/100 km): 9,0 -5,8 ; CO2-uitstoot (g/km): 203,8 -152,0. Waarden bepaald op basis van de WLTP gewogen cyclus, bijgewerkt vanaf 30 september 2022 tijdens pre-goedkeuringstests en kunnen variëren voor de definitieve goedkeuring.

Prestaties

INTENSE RIJERVARING

De Giulia en Stelvio Competizione zijn standaard uitgerust met Alfa™ Active Suspension. Dit systeem maakt gebruik van elektronisch geregelde schokdempers om op basis van de ingestelde Alfa™ DNA-rijmodus maximaal rijcomfort of juist een zo intens mogelijke rijervaring te kunnen bieden.

Technologie

SPECIAL SERIES NFT

Als nieuwste modellen van Alfa Romeo's Special Series zijn de Giulia en Stelvio Competizione vergezeld van een NFT (Non-Fungible Token) als digitaal certificaat waarin de originele configuratie van de auto is vastgelegd op basis van blockchain-technologie. In aanvulling daarop hebben ze ook een NFT-waardecertificaat als een uniek en onvervalsbaar databestand waarin de eigendoms- en onderhoudsgegevens van de auto zijn opgenomen.

ALTIJD GECONNECTEERD *

De Giulia en Stelvio Competizione zijn uitgerust met een geavanceerd infotainment-/navigatiesysteem dat toegang biedt tot een breed aanbod van connectiviteitsdiensten.
In aanvulling daarop beschikken ze over een reeks rijhulpsystemen van de nieuwste generatie die het rijden niet alleen veiliger, maar ook meer ontspannen maken.

* Voor alle nieuwe voertuigen die vanaf 1 mei 2023 worden besteld, is My Assistant inbegrepen in het pakket Connect ONE, wat al is inbegrepen in de prijs van het voertuig. My Remote, My Car, My Navigation en My eCharge maken deel uit van Connect PLUS, waarop een abonnement nodig is. Connect PLUS is de eerste 36 maanden zonder bijkomende kosten beschikbaar, vanaf de datum van ingang van de garantieperiode. My Alert en My Wi-Fi blijven ongewijzigd.

In addition, thanks to the My Alfa Connect mobile app, you can access partner offers and insurance benefits linked to your vehicle's telematic data.​
For more information click here.

         

UW IDEALE GIULIA OF STELVIO

Stel uw ideale Alfa Romeo Giulia of Stelvio Competizione samen.

ADAS

GEAVANCEERDE RIJHULPSYSTEMEN

Het Drivers Assistance Pack van de Giulia en Stelvio Competizione bundelt een reeks rijhulpsystemen van de nieuwste generatie die het rijden niet alleen veiliger maken, maar ook meer controle ‑ en daardoor meer ontspanning achter stuur ‑ bieden.