PILOTEN VAN SCUDERIA FERRARI TESTEN GIULIA QUADRIFOGLIO

Geniet van de video met de piloten van de Scuderia Ferrari op het Alfa Romeo-testcircuit: http://bit.ly/2x0azvX

 

Drie Scuderia Ferrari-piloten aan boord van de Giulia Quadrifoglio: de ultieme proefrit met Alfa Romeo’s snelste wegberline ooit.  Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen en Antonio Giovinazzi trokken met Alfa Romeo naar het Balocco-testcircuit in Italië, het ideale circuit om het volledige potentieel van de Giulia Quadrifoglio te benutten.

 

De drie bijzondere gasten hadden een fantastische tijd aan het stuur van de Giulia Quadrifoglio: 0 tot 100 km/u in nauwelijks 3,9 seconden, een topsnelheid van 307 km/u en een zijdelingse versnelling die kan oplopen tot 1,15 g. De drie F1-piloten voerden de test uiteraard uit in de Race-modus, een stand die exclusief voor de Giulia Quadrifoglio werd ontwikkeld en die de meeste elektronische rijhulpsystemen uitschakelt. Zo konden Vettel, Raikkonen en Giovinazzi het echte sportwagenkarakter van deze auto ervaren en genieten van zijn unieke capaciteiten op het gebied van vermogen en dynamisme.

 

Alfa Romeo blijft de Officiële Sponsor van de Scuderia Ferrari: het symbool van de Quadrifoglio, het legendarische klavertjevier, siert het koetswerk van de SF70H-bolide in elke race van het huidige F1-seizoen.