ALFA ROMEO STELVIO QUADRIFOGLIO SUPER SPORT

Catalogusprijs vanaf € 108.350

Opvallende kenmerken

Gelimiteerde oplage:
slechts 175 exemplaren

Zwart Quadrifoglio-logo
en rode interieurdetails

Q4 vierwielaandrijving

2,9-liter V6-motor
levert 520 pk

Sterke punten

DE LEGENDE MAAKT ZIJN COMEBACK

Met zijn triomf in de tweede editie van de Mille Miglia in 1928 won de legendarische 6C 1500 Super Sport als eerste Alfa Romeo deze gerenommeerde race. Vandaag keert het icoon terug in de vorm van een high-performance SUV met een nieuw zwart logo. De krachtige Stelvio Quadrifoglio Super Sport is een limited edition van slechts 175 exemplaren.

 

Machtig, elegant, zwart

Voor het eerst in de geschiedenis van Alfa Romeo wordt het kenmerkende klavertjevier tegen een donkere achtergrond geplaatst: een ongekend statement van kracht en exclusiviteit.

 

Onmiskenbare sportiviteit

Reizen achter het stuur van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Super Sport valt simpelweg niet met iets anders te vergelijken. Italiaanse sportiviteit in zijn puurste vorm.

 

Q4 vierwielaandrijving

De Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Super Sport biedt Q4 vierwielaandrijving om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart de baan op kunt.

 

Het geluid van kracht

Muziek in de oren. Het premium Akrapovic vierpunts uitlaatsysteem van de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Super Sport maakt elke rit iconischer dan ooit.

Disclaimer

Brandstofverbruik Stelvio Quadrifoglio Super Sport (l/100 km): 11,8; CO₂-uitstoot (g/km): 267. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, gehomologeerd vanaf 14.06.2023. De vermelde waarden dienen voor vergelijkingsdoeleinden.

Klantendienst

Vertrouw op ons team

Onze toegewijde klantendienst beantwoordt al uw vragen en begeleidt u bij elke stap van het aankoopproces.

 

Bent u al klant bij Alfa Romeo?

Contacteer ons voor meer info over onze wagens of onze naverkoopdiensten.

Disclaimer

De afbeeldingen zijn indicatief en dienen enkel ter illustratie. Sommige afbeeldingen kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer de wagen beschikbaar is, een specifieke aanvraag en extra betaling vereisen.

Financiële diensten

Aankoopoplossingen

Vind een uitgebreid aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.