ALFA ROMEO GIULIA QUADRIFOGLIO SUPER SPORT

Catalogusprijs vanaf € 99 150

Opvallende kenmerken

Gelimiteerde oplage:
slechts 275 exemplaren

Zwart Quadrifoglio-logo
en rode interieurdetails

Uitstekende wegligging
en rijdynamiek

2,9-liter V6-motor
levert 520 pk

Sterke punten

EEN WARE LEGENDE

De Alfa Romeo 6C 1500, bekend als “Super Sport”, domineerde de tweede editie van de Mille Miglia in 1928 en markeerde daarmee de eerste overwinning van het merk in de competitie. Vandaag zweeft het klavertjevier van Alfa Romeo op een zwarte achtergrond en brengt het die naam weer tot leven. De verbluffende Giulia Quadrifoglio Super Sport is een limited edition van slechts 275 exemplaren.

 

Schoonheid draagt zwart

Voor het eerst in de geschiedenis van Alfa Romeo wordt het kenmerkende klavertjevier tegen een donkere achtergrond geplaatst: een ongekend statement van kracht en exclusiviteit.

 

Sportief DNA

Prestaties en rijplezier ontmoeten elkaar in de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Super Sport, die een unieke race-ervaring creëert.

 

The sound of power

Music to your ears. The premium Akrapovic four-tip exhaust system of the Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Super Sport can make every drive more iconic than ever.

 

Always connected

Alfa Connect Services provide you with a wide array of state-of-the-art solutions designed for seamless connectivity and the best human-machine interaction.

Disclaimer

Brandstofverbruik Giulia Quadrifoglio Super Sport (l/100 km): 10,1; CO₂-uitstoot (g/km): 228 - 229. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, gehomologeerd vanaf 14.06.2023. De vermelde waarden dienen voor vergelijkingsdoeleinden.

Klantendienst

Vertrouw op ons team

Onze toegewijde klantendienst beantwoordt al uw vragen en begeleidt u bij elke stap van het aankoopproces.

 

Bent u al klant bij Alfa Romeo?

Contacteer ons voor meer info over onze wagens of onze naverkoopdiensten.

 

Hulp nodig bij de aankoop van uw nieuwe wagen?

Bel ons voor meer info over onze wagens of voor hulp tijdens de aankoop.

Disclaimer

De afbeeldingen zijn indicatief en dienen enkel ter illustratie. Sommige afbeeldingen kunnen accessoires en/of uitrustingen tonen die niet standaard zijn en die, wanneer de wagen beschikbaar is, een specifieke aanvraag en extra betaling vereisen.

Financiële diensten

Aankoopoplossingen

Vind een uitgebreid aanbod aan financiële diensten en verzekeringsproducten voor de aankoop van uw Alfa Romeo.