Alfa Romeo Tonale-conceptcar op “Salone del Mobile.Milano”

Een conceptcar geïnspireerd door schoonheid en het designmanifest van het merk: de Tonale, de eerste middelgrote plug-inhybride C-UV van Alfa Romeo maakt zijn debuut in Italië ter gelegenheid van het 58ste Salone Internazionale del Mobile.

 

Na zijn wereldpremière in Genève wordt de Tonale-conceptcar in Italië onthuld tijdens deze beurs te Milaan, die plaatsvindt van 9 tot 14 april.

 

Het eerste plug-inhybride Compact Utility Vehicle van het Italiaanse merk zal te zien zijn in de Alfa Romeo-installatie, in Green Area 5 van de beurs, naast Paviljoen 7 op Corso Italia.

 

De Tonale-conceptcar belichaamt de kenmerkende Alfa Romeo-taal van schoonheid volledig, in een combinatie die de essentie van Italiaanse kunst weet te vatten door tijdloos vakmanschap.

In deze stadsgerichte C-UV met sportieve persoonlijkheid worden de typische kenmerken van Italiaanse stijl naar de toekomst geprojecteerd, in een perfecte mix van respect voor traditie en anticipatie op nieuwe regels.

Elk detail is vormgegeven met het oog op de bestuurder, met een focus op rijplezier dankzij een uitstekende ergonomie, hoogwaardige materialen en vooral een ongeëvenaard dynamisch rijgedrag. De Tonale-conceptcar is daarnaast ook Alfa Romeo's visie op de elektrische auto. Vooruitstrevende technologie en spreekwoordelijke rijdynamiek gaan hand in hand om nieuwe kansen te grijpen en tastbare antwoorden te bieden op nieuwe uitdagingen.

 

Bezoekers aan het Salone del Mobile zullen worden vergast op exclusieve artikelen, zoals het in beperkte oplage uitgegeven "Quadrifoglio"-chronograafhorloge gecreëerd door Eberhard & Co., en de nieuwe Alfa Romeo Dolomiti e-MTB, die gemaakt wordt door Compagnia Ducale.

 

Meer over de Tonale-conceptcar.