Alfa Romeo op "F1 Unleash" in het hart van Milaan

"F1 Unleash", een evenement voor autosportliefhebbers als opwarming voor de Grote Prijs van Italië, vond van 29 augustus tot 1 september plaats in de Darsena, in het district Navigli van Milaan.
 

De Grote Prijs op het circuit van Monza bij Milaan is één van de klassiekers in het Wereldkampioenschap Formule 1 en is dankzij de roemrijke overwinningen van Nino Farina en Luigi Fagioli in de jaren 50 onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Alfa Romeo. "F1 Unleash" ging van start met de echte race-emoties van een uitgelaten menigte. Het publiek werd uitgenodigd in de Fan Village voor een blik van dichtbij op de show-car van het Alfa Romeo Sauber F1 Team, dat deelneemt aan het Wereldkampioenschap Formule 1 van de FIA met Marcus Ericsson en Charles Leclerc. De wagen verraste het publiek daarna door rondjes te rijden op een 1,6 km lang circuit langs de Viale D'Annunzio.
 

De spectaculaire parade eindigde op het Piazza XXIV Maggio. De Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio en Stelvio Quadrifoglio deden hotlaps op hetzelfde circuit. Op de Alfa Romeo-stand was bovendien een model te zien van de exclusieve Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio "NRING", een schitterende Limited Edition die gecreëerd werd om de records van het merk op de befaamde Nürburgring in Duitsland te vieren.