DUBAI: INTERNATIONALE PERS TEST STELVIO QUADRIFOGLIO

Een exclusieve omgeving: de Jebel Jais Mountain Road, de meest opwindende bergweg van de Emiraten, staat hoog aangeschreven bij toeristen, atleten en autoliefhebbers overal ter wereld. Een gedroomde locatie dus om 160 journalisten en influencers uit te nodigen om de Stelvio Quadrifoglio op de proef te stellen in het kader van de internationale persritten in Dubai (3–18 december 2017).

 

De adembenemende haarspeldbochten van de berg laten de unieke rijsensaties van de Stelvio Quadrifoglio perfect tot hun recht komen wanneer hij de 510 pk van zijn 2.9 V6 Bi-Turbo de vrije loop laat. Met een sprint van 0 tot 100 km/u in 3,8 seconden en de hoogste topsnelheid in zijn segment (283 km/u) verzekert de Stelvio Quadrifoglio het ultieme evenwicht en rijplezier.

 

Om die ongeëvenaarde prestaties af te leveren, gaan de ideale verhouding gewicht/vermogen en de optimale gewichtsverdeling hand in hand met de Q4-vierwielaandrijving, die voor het eerst wordt gekoppeld aan de 2.9 V6 Bi-Turbo-motor, en baanbrekende technologieën zoals Alfa ™ Chassis Domain Control (CDC), Alfa ™ Torque Vectoring en Alfa Active Suspension.

 

Klik hier voor een offerte of meer informatie over de Stelvio Quadrifoglio.

 

Bekijk de video van de Stelvio Quadrifoglio in actie.