FCA Belgium en Hertz bundelen hun krachten in België om hun klanten de mogelijkheid te bieden de exclusieve en sportieve Alfa Romeo 4C Spider te huren in de zomermaanden van 2016.

 

Alsof de geschiedenis van legendarische sportwagens van het merk Alfa Romeo en de opwindende ervaring van "onder de blote hemel" rijden nog niet genoeg waren, treedt de nieuwe Alfa Romeo 4C Spider 2015 weer op de voorgrond. De twee inzittenden kunnen van schitterende panorama's en het unieke uitlaatgeluid van Alfa Romeo genieten, bovenop de onmiskenbare sportiviteit van de 4C Coupe. Deze wagen met een revolutionair en verleidelijk Italiaans design wordt met de hand opgebouwd in het Italiaanse Modena rond een hightech zelfdragend koetswerk uit koolstof, geïnspireerd op de Formule 1. Dat zorgt voor een ongelooflijke verhouding tussen gewicht en vermogen. In combinatie met gesofistikeerde technologieën, waaronder een volledig uit aluminium opgetrokken turbomotor van 1.750 cc met directe inspuiting, dubbele koeling en variabele kleptiming, geven ze deze auto prestaties die racewagen waardig zijn.

 

"Dit is een unieke gelegenheid om een van de exclusiefste sportwagens van het moment te huren", aldus Henk van den Helder, Managing Director van Hertz Benelux. "Bij Hertz zijn we altijd op zoek naar unieke wagens voor onze speciale Fun Collection! Ik ben er nu al zeker van dat het een groot succes wordt!"

 

Vanaf juli 2016 zullen twee wagens ter beschikking staan van Belgische klanten (een rode en een gele Alfa Romeo 4C Spider).

 

Meer informatie vindt u op: www.hertz.be

 

(Op de Main-Photo foto v.l.n.r : Salah Merzoug Short Term Rental & Used Car Manager FCA Belgium, Henk van den Helder General Manager Hertz Benelux, Corry van Liefferinge Hertz België, Cédric Donck, Brand Country Manager Alfa Romeo & Jeep FCA Belgium)

 

Brussel, 18 juli 2016