ALFA ROMEO RACING
  • De C38. Geboren met ambitie.
  • Kimi Räikkönen
  • Antonio Giovinazzi
  • Eenentwintig circuits
  • Store
  • Competitie zit in ons DNA
  • GALERIE

C41. AMBITIEUS VAN GEBOORTE

Een spannende uitdaging die begint in Bahrein en negen maanden later eindigt in Abu Dhabi, na een reis over de hele wereld. Een wedstrijd waarbij winnen en verliezen een kwestie van milliseconden is. Het is het F1™-Wereldkampioenschap. En in 2021 doet Alfa Romeo ORLEN mee aan de race met zijn C41.

Kimi Räikkönen

KIMI RÄIKKÖNEN

Ze noemen hem de Iceman: introvert, maar uiterst effectief achter het stuur van een Formule 1-bolide. Geen wonder dat Kimi Räikkönen nog steeds één van de vier F1-wereldkampioenen is die aan het seizoen 2021 deelnemen. Een uitdaging die de Finse piloot opnieuw opneemt, dit keer achter het stuur van Giulia GTA nummer 7, zijn eenzitter voor dit seizoen.

Antonio Giovinazzi

ANTONIO GIOVINAZZI

Het ontbreekt hem niet aan talent of ambitie en in 2021 zal hij het opnieuw demonstreren achter het stuur van zijn eenzitter Giulia GTAm nummer 99. In zijn derde jaar als officiële piloot voor het Alfa Romeo Racing ORLEN-team in de Formule 1™ is de jonge Antonio Giovinazzi klaar om zijn grenzen te verleggen.

 

Eenentwintig circuits

UNIEKE CIRCUITS. ONBEGRENSDE EMOTIES 

Het F1-seizoen 2021 wordt gekenmerkt door de races die het Alfa Romeo Racing ORLEN-team over de hele wereld met lef en passie aanvat. Elk circuit heeft zijn eigen verhalen, zijn eigen nummers en zijn eigen emoties. Alles samen een buitengewoon seizoen dat hard betwist en emotievol beleefd zal worden, van Bahrein tot Abu Dhabi. Ontdek alle details van de circuits waar onze piloten achter het stuur van hun Giulia GTA en GIULIA GTAm eenzitters zullen zitten. 

ontdek meer
Store

DE COLLECTIE VOOR ELKE ECHTE FAN

Van de officiële Alfa Romeo Racing kledij tot unieke accessoires. Bekijk de collectie die is ontworpen om onze levenslange passie te vieren. Vraag meer informatie bij uw dealer of ga naar de online winkel.

NAAR DE WINKEL
Competitie zit in ons DNA

COMPETITIE ZIT IN ONS DNA

Slechts één jaar na zijn oprichting op 24 juni 1910, maakte Alfa Romeo zijn debuut in een officiële wedstrijd en won het de eerste Regularity Race in Modena. Sindsdien bestaat zijn sportieve legende uit een reeks van  overwinningen en klasseringen in de top drie van vele internationale kampioenschappen, waaronder de Formule 1. Vandaag leeft deze geschiedenis voort, nog steeds gedreven door dezelfde passie.

GALERIE