BESTELLINGEN VOOR DE NIEUWE STELVIO QUADRIFOGLIO ZIJN NU GEOPEND

Alfa Romeo heeft de bestellingen geopend voor de Stelvio Quadrifoglio, de eerste Quadrifoglio-SUV. Met zijn adembenemende design, prestaties en technologie mag de Stelvio Quadrifoglio zich de ‘snelste SUV op het circuit’ noemen, nadat hij het record voor zijn klasse op de Nürburgring scherp stelde op 7 minuten en 51 seconden. Onder de motorkap van de Stelvio Quadrifoglio ligt een exclusieve, volledig uit aluminium vervaardigde 2.9 V6 BiTurbo-benzinemotor, die hem in nauwelijks 3,8 seconden van 0 naar 100 km/u stuwt en hem een in deze klasse ongeëvenaarde topsnelheid van 283 km/u bezorgt.

In combinatie met de innovatieve Q4-vierwielaandrijving staat hij borg voor onklopbare prestaties, een maximale tractie, puur rijplezier en veiligheid in alle omstandigheden. Zijn sportieve karakter wordt bovendien versterkt door de speciaal afgestelde achttrapsautomaat, die in de racemodus genoeg heeft aan nauwelijks 150 milliseconden om te schakelen. Stijl en design zijn geen louter esthetische aangelegenheden bij deze uiterst performante SUV, maar ondersteunen de cruciale prestatiefactoren, zoals aerodynamica, snelheid, vermogen en rijgedrag.

De Stelvio Quadrifoglio is de fijnste expressie van Italiaans design, geïnterpreteerd met de unieke flair van Alfa Romeo.
 

Lees meer over de Stelvio Quadrifoglio