De Stelvio-emotie krijgt nieuwe kracht: nieuwe motoren en nieuwe stylingelementen nu verkrijgbaar.

Naast de motoren 2.2 Turbo Diesel 210pk Q4 en 2.0 Turbo Benzine 280pk Q4, breidt de Stelvio zijn gamma verder uit met vier nieuwe motoren. Het 2.2 turbodiesel-gamma krijgt er drie nieuwe versies bij, allen met een indrukwekkend koppel en vermogen, een laag brandstofverbruik en een lage uitstoot: 150 pk en 180 pk gecombineerd met achterwielaandrijving en 180 pk in combinatie met Q4-vierwielaandrijving. Ook voor de 2.0 turbobenzinemotor is er een nieuwe variant die 200 pk ontwikkelt en gecombineerd wordt met Q4-vierwielaandrijving. Alle motoren worden gekoppeld aan een 8-trapsautomaat.

 

De nieuwe motoren verruimen het aanbod en passen perfect in het Stelvio-gamma. Ze bezorgen de liefhebber van sportieve en pure rijsensaties de actieve en opwindende rijbeleving van achterwielaandrijving, maar bieden ook de veiligheid van de geavanceerde Q4-vierwielaandrijving van Alfa Romeo.
Ze behoren tot een nieuwe generatie van volledig van aluminium gemaakte motoren die staan voor het allerbeste dat de FCA-groep aan motorconstructietechnologie te bieden heeft.

 

Behalve nieuwe motoren krijgt de Stelvio met Marrone Basalto en Blu Misano nog twee nieuwe koetswerkkleuren die het 100% sportieve Alfa Romeo-design een specifieke eigen klasse en dynamiek geven. De sportieve persoonlijkheid van de SUV wordt ook in het interieur extra in de verf gezet met het nieuwe Pack Sportzetels. Ontdek meer over het nieuwe Stelvio-aanbod door hem te configureren of door langs te gaan bij uw plaatselijke Alfa Romeo-verdeler.

 

Turijn, mei 2017