Alfa Romeo's 'La Meccanica delle Emozioni': ster van het Internationaal Autosalon van Dubai 

Alfa Romeo brengt 'La Meccanica delle Emozioni' naar het Autosalon van Dubai, waar technologie, passie en design de onbetwiste sterren op de Biscione-stand zijn. De schijnwerpers worden gericht op de Stelvio, Alfa Romeo's eerste SUV, die met zijn sportieve DNA uitzonderlijke prestaties combineert met een fascinerende rijervaring. Twee versies worden voorgesteld in Dubai: de Stelvio Super, in de lakkleur Misano Blue, met een 2.0 turbobenzinemotor van 280 pk, achttrapsautomaat, het Q4-vierwielaandrijvingssysteem en stijlvolle Mopar®-accessoires, en de Stelvio Quadrifoglio, de eerste Quadrifoglio die ook een SUV is, de snelste in zijn klasse, met een tijd van 7 minuten en 51,7 seconden op de iconische Nürburgring. Het perfecte evenwicht tussen snelheid, schoonheid en puur Italiaans design geïnterpreteerd in Alfa Romeo's eigen, weergaloze stijl.
 

Er wordt een ereplaats gereserveerd voor de Giulia Quadrifoglio, die naast de Stelvio wordt gepresenteerd. Deze topversie is de ultieme uitdrukking van verfijnde technologie en superieur rijplezier.
 

Daarnaast kunnen we op de stand ook een 4C Coupé en een Giulietta Veloce met een 1750 turbobenzinemotor van 240 pk met TCT automatische versnellingsbak bewonderen.
 

De motoren in Dubai zijn heet en doen de emoties oplaaien van Alfa Romeo-liefhebbers overal ter wereld.