Een wereldpremière tijdens het internationale Autosalon van Parijs 2016

 

Alfa Romeo keert terug naar het internationale Autosalon van Parijs 2016 met een prestigieuze stand die past bij een premium merk dat een symbool is voor de uitmuntende Italiaanse kwaliteit.

 

De spotlights zullen op de wereldpremière van de Giulia Veloce schijnen, het nieuwe topmodel met exclusieve motorversies en een unieke stijl. Voor deze versie zijn er twee nieuwe motoren verkrijgbaar: de 280 pk 2.0 liter turbo benzine, en de 210 pk 2.2 liter diesel, allebei met een automatische transmissie met 8 versnellingen en de nooit eerdere vertoonde Q4 AWD. Het Q4-systeem van de nieuwe Giulia Veloce geeft u alle voordelen van aandrijving op alle wielen voor de stabiliteit, tractie en veiligheid, en het garandeert ook een lager brandstofverbruik, extra reactievermogen en alle rijplezier van achterwielaandrijving.

 

In Parijs wordt de Alfa Romeo Giulia onthuld met vijf verschillende afwerkingen: twee nieuwe incarnaties van de Veloce, twee Super-versies, en een fascinerende Quadrifoglio. Behalve deze creaties kunt u er ook de nieuwe Giulietta Veloce en de nieuwe Mito Veloce zien, allebei met een uitgesproken familiegevoel met de Giulia. Maar de Coupé- en Spider-versies van de Alfa Romeo 4C zijn er ook, het moderne icoon van het merk.

 

Alfa Romeo kijkt ernaar uit om alle autoliefhebbers te ontmoeten in Parijs, van 1 tot 16 oktober. Volg het merk via de officiële kanalen ervan op de sociale media voor informatie.