GIULIA AND STELVIO 6C VILLA D'ESTE.

EEN EERBETOON AAN DE ELEGANTIE VAN DE JAREN ‘40.

Heritage Edition. Een eerbetoon aan het verleden van Alfa Romeo.

De Giulia en Stelvio 6C Villa d'Este zijn een eerbetoon aan een wagen die de geschiedenis van Alfa Romeo mee heeft vormgegeven en roepen herinneringen aan het historische 6C 2500 SS Villa d'Este model op. Zo leeft vandaag de elegantie van de jaren 40’ verder onder meer door het hernemen van zijn exclusieve, originele kleur.

6C 2500 SS Villa d’Este.
Een stijlicoon van de jaren 40’

De 6C 2500 SS Villa d’Este werd ontworpen in 1939 maar werd in 1949 groots gevierd na zijn overwinning in de «Villa d’Este Concorso d’eleganza», waar de wagen de Gold Cup en de Grand Prix Referendum won. Dit elegante model werd slechts in 36 uiterst gepersonaliseerde exemplaren geproduceerd, en groeide uit tot een referentie voor de Alfa Romeo-stijl.

KOETSWERK

Op basis van de ‘’Ti’’ uitvoering.
Het toppunt van elegantie door Alfa Romeo.

INTERIEUR

Een elegantie die we terugvinden in verfijnde materialen en exclusieve details.

PRESTATIES

DE HARTSLAG VAN SCHOONHEID

De efficiënte motoren leveren doeltreffende topprestaties maar ook een vloeiende rijervaring en een wegcontrole van het hoogste niveau.
De 6C Villa d’Este bestaat in twee motorversies:
Een 210pk diesel met vierwielaandrijving en 280pk benzine met vierwielaandrijving voor de Stelvio en een en 200pk benzine met achterwielaandrijving voor de Giulia.

VEILIGHEID EN INFOTAINMENT

SCHOONHEID AANGEDREVEN DOOR TECHNOLOGIE

Altijd veilig op de weg, steeds verbonden met uw wereld. De Heritage Collection is uitgerust met de nieuwste autonomome rijhulpsystemen en geavanceerde navigatie- en infotainmentsystemen.

ONTDEK MEER

Brandstofverbruik Giula range (l/100km) : 4,8 - 8,1 : CO2-uitstoot (g/km) : 126 - 183. Brandstofverbruik Stelvio (l/100km) : 5,5 - 9,0 : CO2-uitstoot (g/km) : 144 - 204. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van WLTP gecombineerde cyclus, bijgewerkt vanaf 26.05.2021. De aangegeven waarden zijn voor vergelijkingsdoeleinden.