DE NIEUWE ALFA ROMEO 
GIULIA EN STELVIO GT JUNIOR

DURF OP TE VALLEN

DURF OP TE VALLEN

De Giulia en Stelvio GT Junior brengen de legacy van de originele GT Junior  opnieuw tot leven in een gedurfd, hedendaags  icoon.
DE GT JUNIOR GEDURFDE ATTITUDE

Eind jaren 60 introduceerde Alfa Romeo een Junior-versie van de Giulia Sprint GT,Voorzien van een lichtere 1300-motor moest dit instapmodel de Sprint bereikbaar maken voor een jonger publiek. Speciaal daarom werd hij uitgebracht in een opvallende okergele kleur. Als hommage aan deze klassieke Junior brengt Alfa Romeo nu een speciale editie uit van de Giulia en Stelvio in diezelfde okergele kleur: De Giulia en Stelvio GT Junior.

KOETSWERK

Gebaseerd op van de sportieve Veloce-uitvoering delen de nieuwe Giulia en Stelvio GT Junior een tijdloze en tegelijk  moderne look, in de verf gezet door hun unieke okerkleurige lak.  

INTERIEUR

Verfijnde materialen en exclusieve details gever de nieuwe Giulia en Stelvio GT Junior een tijdloze uitstraling.

PRESTATIES

EXCLUSIEVE PRESTATIES, EXCLUSIEF PROFIEL.

Dankzij het gebruik van lichte materialen zetten de nieuwe Giulia en Stelvio GT Junior geweldige prestaties neer. Hoogpresterende motoren tillen efficiëntie, soepelheid en rijcontrole naar een ongezien hoog niveau.

De Giulia en Stelvio GT Junior beschikken over twee geoptimaliseerde motoren: 210pk AWD diesel en 280pk AWD benzine voor de Stelvio en 210pk AWD diesel en 280pk AWD benzine voor de Giulia.

Brandstofverbruik Giulia-gamma (l/100 km): 8,1 - 5,5; CO2-uitstoot (g/km): 183 - 145.
Brandstofverbruik Stelvio-gamma (l/100 km): 9,0 - 6,3; CO2-uitstoot (g/km): 203-164.
Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de gecombineerde WLTP-cyclus, bijgewerkt vanaf 26.05.2021. De vermelde waarden dienen ter vergelijking.

VEILIGHEID EN INFOTAINMENT

SCHOONHEID, GEDREVEN DOOR TECHNOLOGIE.

Altijd veilig onderweg, altijd verbonden met uw wereld. De Special Series Collection is voorzien van de nieuwste generatie autonome rijhulpsystemen en geavanceerde navigatie- en infotainmentsystemen.

  Een reeks geavanceerde rijhulpsystemen die een intelligente monitoring van de omgeving van de auto combineren met autonoom rijden op het tweede niveau.
De perfecte balans tussen gepassioneerd, actief rijden en geavanceerde geautomatiseerde technologie. 

Het Drivers Assistance Pack enriches

Ontdek meer over de Giulia

Ontdek meer over de Stelvio