ALFA ROMEO
STELVIO EN GIULIA
ESTREMA

Voor de puristen

Ontworpen voor sportief rijden

Verfijnde elegantie en passionele gedrevenheid brengen de topklasse Giulia en Stelvio Estrema tot leven.

SYNERGIE

ECHTE PASSIE SLUIMERT NIET

Achter het stuur zitten is niet genoeg. Wat echt belangrijk is, gaat dieper. Een symbiotische relatie met uw auto. Met de weg. Giulia en Stelvio Estrema laten u die passie tot in het extreme beleven.

Motor

Verbeterde technologie, grootse prestaties

Alfa Romeo Giulia en Stelvio Estrema zijn uitgerust met een 280 pk sterke 2.0 Turbo benzine- of 210 pk sterke 2.2 Turbo diesel-motor, beide gekoppeld aan een 8-traps automatische versnellingsbak en Q4-vierwielaandrijving.

Prestaties

MEER RIJPLEZIER DOOR SPORTIEF STUURGEDRAG

De Estrema is uitgerust met technische oplossingen die voor balans en uitmuntende rijdynamiek zorgen. De nieuwe 'Alfa Active Suspension' past zich aan de rijstijl en de wegomstandigheden aan en biedt u zo een uitzonderlijk rijcomfort.

ALLES ONDER CONTROLE

Het mechanische zelfblokkerende differentieel op de Estrema garandeert stabiliteit en een uitstekende controle in alle omstandigheden met grip, en verdeelt het koppel en de tractie bij hoge snelheden en tijdens het accelereren.

Technologie

ALTIJD GECONNECTEERD

Dankzij het Drivers Assistance Pack van de Estrema blijft u 'altijd verbonden' met de buitenwereld, met uw eigen wereld, met uw wagen. Hij biedt u geavanceerde navigatie- en infotainmentsystemen en connectiviteitsdiensten die uw rijervaring nog versterken.

Configurator
MAAK HEM HELEMAAL UNIEK

Configureer uw eigen versie van Alfa Romeo Giulia of Stelvio Estrema.

ADAS

HET MOOIE AAN VEILIG RIJDEN

Aan boord van de nieuwe Giulia en Stelvio Estrema vindt u de nieuwste generatie autonome rijhulpsystemen. Ze zijn ontworpen om u aan het stuur op elk moment een veilig gevoel te geven.

Disclaimer

Brandstofverbruik Giulia Estrema serie (l/100 km): 8,1 - 5,5; CO₂-emissie (g/km): 184 - 145.Brandstofverbruik Stelvio Estrema serie (l/100 km): 8,8 - 6,3; CO₂-emissie (g/km): 199 - 164. Typegoedkeuringswaarden bepaald op basis van de WLTP gecombineerde cyclus, bijgewerkt vanaf 26.05.2021. De aangegeven waarden dienen ter vergelijking.

Afbeeldingen alleen bedoeld voor displaydoeleinden, productdetails en beschikbaarheid van kleuren vindt u op https://www.alfaromeo.be/nl/configurator/