Black Friday

ALFA ROMEO STELVIO

Hou je van Black Friday condities, maar komt vrijdag niet goed uit?
Gelukkig kan je bij Alfa Romeo ook genieten van de Black Friday condities op maandag, dinsdag, woensdag... Kortom, de hele week! En zelfs gedurende de hele maand november!

• Tot 22%* korting op Alfa Romeo Stelvio
• Tot 22%* korting op Alfa Romeo Giulia
• Tot 22%* korting op Alfa Romeo Giulietta


5,1 - 9,6 L/100KM (WLTP) 135 - 218 G/KM (WLTP)  
* Aanbod BTWi geldig op een lijst van nieuwe voertuigen opgenomen in onze stock en ingeschreven voor 10/12/19. Een lijst van de beschikbare voertuigen en hun kortingen is betrokken bij uw deelnemende verdeler, die u kunt terugvinden op : alfaromeo.be. Aanbod voorbehouden voor particuliere klanten, enkel geldig t.e.m. 30/11/2019 in het deelnemende netwerk.

ACTIES

 • 1

  Selecteer het Alfa Romeo model van uw dromen

 • 2

  Vul uw gegevens in

 • 3

  KIES UW VERDELER

Selecteer het model
U selecteerde:
VERANDER VAN MODEL
Offerteaanvraag - Stap 2/3 - Vul uw gegevens in

* Verplicht veld

Bent u een zakelijke klant?
Wenst u een wagen in te ruilen?*
Jaar van registratie

TOESTEMMINGEN*
Na de privacy kennisgeving te hebben gelezen

Voor de verwerking van mijn persoonsgegevens door FCA Italy S.p.A voor marketing doeleinden zoals uiteengezet in punt c) van de privacy kennisgeving, op papier, op geautomatiseerde of elektronische wijze, waaronder via post of e-mail, telefoon (bijvoorbeeld geautomatiseerde telefoonoproepen, SMS, MMS), fax en elk ander middel (bijvoorbeeld websites, mobiele apps).

Voor de verwerking van mijn persoonsgegevens door FCA Italy S.p.A om mijn voorkeuren te analyseren en aangepaste commerciële communicatie te ontvangen zoals uiteengezet in punt d) van de privacy kennisgeving.

Voor het communiceren van mijn persoonsgegevens aan dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen van FCA Italy S.p.A evenals hun partners in de automobiel-, financiële, verzekerings- en telecommunicatiesector, die deze zullen verwerken voor de marketing doeleinden uiteengezet in punt e) van de privacy kennisgeving, op papier, op geautomatiseerde of elektronische wijze, waaronder via post of e-mail, telefoon (bijvoorbeeld geautomatiseerde telefoonoproepen, SMS, MMS), fax en elk ander middel (bijvoorbeeld websites, mobiele apps).

U selecteerde
Verander model


Bekijk de lijst
Bekijk op de kaart
  Wij hebben uw aanvraag naar een dealer verstuurd.

  Terwijl u wacht,
  Welkom in de wereld van

  Ontdek meer
  BEKIJK ALLE ACTIES