Verlengde Garantie en Servicecontracten van Alfa Romeo

NEEM EEN ABONNEMENT VOOR MEER GEMOEDSRUSTEen collectie uitgebreide garantie- en serviceplannen die passen bij uw rijgedrag.

 

layerTitle

layerDetailDescription

BESCHERMING

Bescherm uzelf tegen onvoorziene omstandigheden

FLEXIBILITEIT

Stem uw plan af op uw behoeften

EXPERTISE

Profiteer van de Alfa Romeo onderdelen en de unieke expertise van ons netwerk

Waarom kiezen een Extended Warranty and/or Service Plans Alfa Romeo voor mijn auto?

Een serviceplan - of onderhoudsplan - helpt u niet alleen de onderhoudskosten van uw Alfa Romeo te spreiden, maar biedt u ook waardevolle aanvullende diensten om het leven met uw wagen gemakkelijker te maken. De beste oplossing is om uw serviceplan aan te schaffen wanneer u uw auto koopt, zodat u uw auto vanaf het begin kan beschermen. Als u uw serviceplan niet hebt aangeschaft toen u uw auto kocht, kan u zich nog steeds abonneren op een serviceplan vóór de eerste reguliere onderhoudsbeurt (11 maanden na de begindatum van de garantie).
Met een verlengde garantie kan u daarnaast de fabrieksgarantie verlengen tot na de standaard looptijd, zodat u tot drie jaar langer kan profiteren van dezelfde voertuigbescherming dan bij de oorspronkelijke fabrieksgarantie. U kan een verlengd garantiecontract afsluiten voordat de oorspronkelijke fabrieksgarantie verloopt. (De handelsgarantie laat de wettelijke rechten van de consument op grond van het recht inzake de verkoop van consumptiegoederen onverlet. Deze rechten worden door de handelsgarantie niet aangetast).***
Verlengde garantie : Extra dekking voor uw wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen, voor de duur en de gekozen kilometerstand van uw Alfa Romeo-plan - Kan worden afgesloten binnen de eerste 24 maanden na de aanvangsdatum van de garantie van het voertuig.
Alfa Romeo Pechverhelping : Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen.  In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.
Slijtageonderdelen : Vervanging van aan slijtage onderhevige onderdelen (remblokken, schokdempers, zekeringen, ruitenwisserbladen....) onder normale gebruiksomstandigheden van de wagen.
Complete Care Plus :  Beschikbaar gedurende het eerste jaar na de startdatum van de garantie van de auto en vóór de eerste geplande onderhoudsbeurt voor de duur en het aantal kilometers die in het plan van uw merk zijn vermeld.
Gepland onderhoud : Een reeks periodieke onderhoudsbeurten die de werkuren en de vervanging van onderdelen dekt zoals aangegeven in de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant onder de normale gebruiksomstandigheden van de wagen voor de gekozen kilometerstand/duur van de wagen van uw Alfa Romeo-plan.