Alfa Romeo 4C Competizione

Alfa Romeo 4C Competizione
  • Stijl
  • Koetswerk

STIJL

Geïnspireerd op de racerij

Alle 108 exemplaren van deze beperkte editie worden gebouwd in Modena, in het hart van de Italiaanse motorvallei. Ze zijn een combinatie van een sportief karakter en spitstechnologie, met de nieuwe, matte koetswerkkleur Vesuvio Grey en onderdelen uit koolstofvezel die de stijl nog verfijnen.

Speciale bumpers met luchtinlaten in koetswerkkleur
Exclusieve bestickering, geïnspireerd op de racerij (*op aanvraag van de klant ook beschikbaar zonder deze bestickering)
Dak volledig in koolstofvezel
Koetswerk

Koetswerk

Avant-gardematerialen en een onmiskenbare esthetiek

In een geavanceerd en innovatief design bedient Alfa Romeo zich van koolstofvezel voor het monocoque-chassis, de ombouw van de passagiersruimte en de externe details. Ultralichte materialen houden het gewicht zo laag mogelijk, garanderen prestaties die een supercar waardig zijn en maken zo de 4C Competizione nog sportiever.

Luchtinlaten aan beide zijden met afscherming in koolstofvezel
Centrale uitlaat van Akrapovic in titanium, met twee werkingsmodi en frame in koolstofvezel
Achterspoiler in koolstofvezel

Interieur

Essentiële stijl voor absolute topprestaties

Elk element binnen in de 4C Competizione is een uiting van sportiviteit en laat u alle emoties van een racepiloot ervaren. Racezetels en een lederen racestuur, met een inzetstuk in microvezel en rode stiknaden, geven u gegarandeerd een sportieve, maar comfortabele zithouding. Elk exemplaar kreeg verder een genummerd plaatje op de middentunnel en een inzetstuk in het dashboard met een uniek grafisch element om de exclusiviteit van de auto te onderstrepen.

Alfa Romeo Interieur
Genummerd plaatje op de middentunnel.
Aluminium inzetstuk in het dashboard met uniek grafisch element "4C Competizione".
Lederen sportstuur met inzetstuk in microvezel en rode stiknaden.
VOLGENDE STAPPEN