Alfa Romeo op het Internationale Autosalon van Genève 2017  

De 87e editie van het Autosalon van Genève, het langverwachte evenement voor fans in heel Europa: afspraak van 9 tot 19 maart in de Palexpo van de prachtige Zwitserse stad. Alle creaties van 'La Meccanica delle Emozioni' zullen worden tentoongesteld: Stelvio, Giulia, 4C Spider, Giulietta en Mito.

 

Voor het eerst kan in Europa de verbazingwekkende Stelvio Quadrifoglio met Twin Turbo benzinemotor van 510 pk worden bewonderd. Deze versie is de sportiefste van het gamma en zal na zijn wereldwijd debuut van november 2016 in Los Angeles, ook binnenkort verschijnen op de Europese markt.

 

Op het Zwitsers evenement zullen ook de exclusieve First Edition en twee nieuwe Super-versies te zien zijn. Deze zijn uitgerust met motoren van 210 tot 280 pk, gecombineerd met een 8-trapsautomaat en het Q4-vierwielaandrijvingssysteem.

 

Daarnaast zullen op de stand in Genève twee Giulia’s Veloce te zien zijn, alsook twee exclusieve Veloce-versies van de nieuwe Giulietta en de nieuwe Mito. Tenslotte zal ook de 4C Spider worden tentoongesteld: het moderne icoon van het merk die de sportieve ziel van puur Alfa Romeo-DNA belichaamt.

 

Alfa Romeo verwacht u vanaf 9 maart in Genève op zijn knappe nieuwe stand die een krachtige en sportieve sfeer brengt die de legendarische prestaties van onze auto's onderstreept.