EMOTIE IS INNOVATIE

Het grote publiek ontving de eerste Alfa Romeo met open armen en was uiterst enthousiast over zijn prestaties. Het is een succesformule waarop de tijd geen vat heeft: Alfa Romeo staat nu meer dan ooit symbool voor innovatie en onvervalst rijplezier, om zo wereldwijd een passie voor auto's aan te wakkeren.
EMOTIE IS INNOVATIE
EMOTIE IS INNOVATIE

EMOTIE IS PASSIE

In de jaren '30 drong Alfa Romeo, dankzij de legendarische overwinningen van de Alfa Romeo P2, binnen in het hol van de andere autoconstructeurs. Net als vroeger worden Alfa Romeo's tegenwoordig ontwikkeld met het oog op de beste technische prestaties en om grootse sensaties op te wekken bij bestuurders: wij maken geen auto's, wij creëren automobielen.
EMOTIE IS PASSIE
EMOTIE IS SCHOONHEID

EMOTIE IS SCHOONHEID

Op de persoonlijkheid van Alfa Romeo staat geen leeftijd: of het nu gaat om de iconische 6C 2500 "Freccia d’Oro" of de meest recente modellen. Eeuwige schoonheid, die niet gehinderd wordt door voorbijgaande modes, maar wel altijd de aandacht trekt en het hart beroert. Bij elke Alfa Romeo leidt kracht tot schoonheid en schoonheid tot kracht.
EMOTIE IS SCHOONHEID

EMOTIE IS GENEROSITEIT

In 1954 bewees de Alfa Romeo Giulietta dat de combinatie van design en comfort perfect mogelijk was. Ook vandaag nog is die aandacht voor de bestuurder terug te vinden in elk van onze modellen.
EMOTIE IS GENEROSITEIT