BUSINESS
  • LEASING FINANCIER
  • KMO
  • GROTE BEDRIJVEN
  • FCA FLEET & BUSINESS
  • FLEET & BUSINESS CENTER

OPERATIONELE LEASING: LEASYS BE FREE PRO

Leasys Be Free Pro is een contract voor verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie bestemd voor professionelen. Tijdens het Autosalon, het contract omvat de huur van het voertuig, de BIV, de verkeersbelasting, de BA-verzekering zonder vrijstelling, de rechtsbijstand, ,de  bestuurdersverzekering , de dekking casco risico op basis van eigen schadebij drage t.b.v. € 500 excl BTW, het onderhoud en de vervanging van banden en de pechbij stand.

De klant kan beschikken over een voertuig in alle vrij heid en heeft de mogelij kheid om het contract kostenloos te beeindigen na een periode van 24 maanden mits het respecteren van een vooropzeg van 3 maanden.

 


FINANCIËLE RENTING

FINANCIËLE RENTING

U beschikt over een voertuig tegen een vaste maandelijkse huur.

Meer info?
- Aankoopoptie tussen 16% en 20% van de netto-investering van de auto.
- De huurfacturen zijn rechtstreeks in te brengen als kosten.
- Een duurtijd tussen 24 en 60 maanden.
- Inschrijving op uw naam
 


FINANCIËLE LEASING

FINANCIËLE LEASING

U beschikt over een voertuig tegen een vaste maandelijkse huur.

Meer info?
- Aankoopoptie van maximum 15% van het geïnvesteerde bedrag van de auto.
- On-balans financiële formule
- Een duurtijd tussen 24 en 60 maanden.
- Inschrijving op uw naam

KMO

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

Tot 100 auto’s in uw fleet
Voor kleine en middelgrote ondernemingen zoals zelfstandigen met BTW-nummer, bedrijven met overeenkomsten met vertegenwoordigers, verkopers, financiële planners, verzekeringsagenten en gelijkaardige handelsorganisaties garandeert Alfa Romeo speciale oplossingen. Alfa Romeo geeft ook voordelen en voordelige oplossingen voor bepaalde categorieën bedrijven, zoals rijscholen, taxibedrijven, chauffeursdiensten en non-profitorganisaties.
GROTE BEDRIJVEN

GROTE BEDRIJVEN

Meer dan 100 auto's in uw fleet
Alfa Romeo komt tegemoet aan de mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf door aantrekkelijke fleet condities aan te bieden. Als uw fleet meer dan 100 voertuigen telt, kunt u contact leggen met de afdeling Fleet & Business. En als u een bedrijfsauto mag uitzoeken, kunt u kiezen uit een van de Alfa Romeo modellen: uw rijervaring zal altijd uniek zijn.
FCA FLEET & BUSINESS

FCA FLEET & BUSINESS

FCA FLEET & BUSINESS

Alfa Romeo is de ideale partner om aan de mobiliteitsbehoeften van business klanten te beantwoorden.
 

Via onze partners kunnen we onze business klanten financiële producten (financieringen, leasing en long term renting), een persoonlijke naverkoopdienst, gepland onderhoud en een verlengde garantie aanbieden. We beschikken in Europa over een uitgebreid netwerk voor distributie en onderhoud, met meer dan 6.000 dealers en 10.000 servicecentra. Dankzij de flexibele mogelijkheden voor aankoop en leasing is het gamma voertuigen voor elk bedrijfstype bereikbaar.  

 

TOEGANG TOT DE SITE

FLEET & BUSINESS CENTER

FLEET & BUSINESS CENTER

De perfecte plek voor professionals zoals u.

Het Fleet & Business Center is de perfecte plek om advies te krijgen over welk voertuig u het best koopt en nog veel meer. Een zeer gespecialiseerde klantenservice staat altijd paraat om u te helpen bij uw keuze, de beste financiële oplossingen te tonen en de voordelen te laten zien die u krijgt wanneer u een Alfa Romeo-model kiest. Een pechverhelpingsdienst die 24/7 beschikbaar is, een herstelservice met originele onderdelen en punctuele leveringen zijn slechts enkele van de diensten die we aanbieden. Ontdek het dichtstbijzijnde Fleet & Business Center. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! 

VIND BUSINESS CENTER