BUSINESS
  • ASSORTIMENT BEDRIJFSVOERTUIGEN
  • Promoties
  • KMO
  • GROTE BEDRIJVEN
  • BUSINESS SERVICES
  • FLEET & BUSINESS CENTER

STELVIO BUSINESS

Puur Alfa Romeo rijplezier, nu in een ongekende SUV.

Stelvio is uniek in zijn categorie: een meesterwerk van technologie en stijl, dat de emoties van het besturen van een authentieke Alfa Romeo combineert met de veelzijdigheid, het comfort en de laadcapaciteit van een traditionele SUV. De Stelvio Super is standaard uitgerust met automatische achttrapsautomaat, 18" lichtmetalen velgen, 6,5" infotainmentsysteem Alfa Connect (radio, MP3, Aux-in, Bluetooth®) met Rotary Control draaiknop, lederen multifunctioneel stuurwiel, parkeerhulpsensoren achter. En voor een maximale veiligheid: Forward Collision Warning (FCW), Autonomous Emergency Brake (AEB), Integrated Brake System (IBS), Lane Departure Warning (LDW) en Cruise Control.

ONTDEK DE UITVOERINGEN

GIULIA BUSINESS

De Giulia is een unieke auto die een ongelooflijk rijplezier biedt. Of het nu gaat om comfort of om veiligheid, de Giulia met Business Pack beantwoordt aan alle behoeften van de professionele automobilist. De Giulia combineert rijplezier met de beste veiligheidssystemen voor een intuïtieve rijervaring terwijl risico's en gevaarlijke situaties worden vermeden, voor een optimaal niveau van veiligheid.

GIULIETTA BUSINESS

Uitzonderlijke prestaties, stijl en comfort.

Passie reist me u mee, ongeacht uw bestemming. Giulietta Business geeft u een buitengewoon rijplezier. De Giulietta is erfgenaam van een lange traditie van sportieve auto's: innovatie, technologie, dynamiek en comfort komen samen in haar DNA. Opvallende prestaties en betrouwbare Euro 6-dieselmotoren. De Giulietta beschikt standaard over Alfa DNA™, het exclusieve rijmodussyteem van Alfa Romeo. Het Giulietta Business Pack bevat onder meer U-ConnectTM mp3 Bluetooth® radio met 6.5’’ touchscreen en Navigatiesysteem, Automatische Airconditioning, Metaalkleur, Cruise Control, 16’’ Velgen, Start & Stop Systeem.

ONTDEK MEER OVER DE AFWERKING
CONFIGUREREN
  • STELVIO BUSINESS
  • GIULIA BUSINESS
  • GIULIETTA BUSINESS
Promoties

PROMOTIES ALFA ROMEO BUSINESS

BUSINESS AANBIEDING: ALFA ROMEO STELVIO

STELVIO BUSINESS

Stelvio Super 2.2 Diesel 150 pk met Business Pack 
Financiële renting vanaf € 299/maand¹

MEER INFORMATIE

BUSINESS AANBIEDING: ALFA ROMEO GIULIA

GIULIA BUSINESS

Giulia Super 2.2 Diesel 150 pk met Business Pack
Financiële renting vanaf € 259/maand¹

MEER INFORMATIE

BUSINESS AANBIEDING: ALFA ROMEO GIULIETTA

GIULIETTA BUSINESS

Giulietta Collezione 1.6 Diesel 115 pk 
Financiële renting vanaf € 199 /maand¹

MEER INFORMATIE
KMO

KLEINE EN MIDDELGROTE ONDERNEMINGEN

Tot 100 auto’s in uw fleet
Voor kleine en middelgrote ondernemingen zoals zelfstandigen met BTW-nummer, bedrijven met overeenkomsten met vertegenwoordigers, verkopers, financiële planners, verzekeringsagenten en gelijkaardige handelsorganisaties garandeert Alfa Romeo speciale oplossingen. Alfa Romeo geeft ook voordelen en voordelige oplossingen voor bepaalde categorieën bedrijven, zoals rijscholen, taxibedrijven, chauffeursdiensten en non-profitorganisaties.
GROTE BEDRIJVEN

GROTE BEDRIJVEN

Meer dan 100 auto's in uw fleet
Alfa Romeo komt tegemoet aan de mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf door aantrekkelijke fleet condities aan te bieden. Als uw fleet meer dan 100 voertuigen telt, kunt u contact leggen met de afdeling Fleet & Business. En als u een bedrijfsauto mag uitzoeken, kunt u kiezen uit een van de Alfa Romeo modellen: uw rijervaring zal altijd uniek zijn.
BUSINESS SERVICES

BUSINESS SERVICES

Alfa Romeo is de ideale partner om aan de mobiliteitsbehoeften van business klanten te beantwoorden.
Via onze partners kunnen we onze business klanten financiële producten (financieringen, leasing en long term renting), een persoonlijke naverkoopdienst, gepland onderhoud en een verlengde garantie aanbieden. We beschikken in Europa over een uitgebreid netwerk voor distributie en onderhoud, met meer dan 6.000 dealers en 10.000 servicecentra. Dankzij de flexibele mogelijkheden voor aankoop en leasing is het gamma voertuigen voor elk bedrijfstype bereikbaar.
FLEET & BUSINESS CENTER

FLEET & BUSINESS CENTER

De perfecte plek voor professionals zoals u.

Het Fleet & Business Center is de perfecte plek om advies te krijgen over welk voertuig u het best koopt en nog veel meer. Een zeer gespecialiseerde klantenservice staat altijd paraat om u te helpen bij uw keuze, de beste financiële oplossingen te tonen en de voordelen te laten zien die u krijgt wanneer u een Alfa Romeo-model kiest. Een pechverhelpingsdienst die 24/7 beschikbaar is, een herstelservice met originele onderdelen en punctuele leveringen zijn slechts enkele van de diensten die we aanbieden. Ontdek het dichtstbijzijnde Fleet & Business Center. We kijken ernaar uit u te ontmoeten! 

VIND BUSINESS CENTER