Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition
  • EXTERIEUR
  • INTERIEUR
  • TECHNOLOGIE
  • AANDRIJVING

LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

De eerste keer dat u een Stelvio op de weg ziet, vergeet u nooit meer. Het legendarische gevoel voor stijl en design van Alfa Romeo resulteerde in een karaktervolle en onovertroffen SUV die perfect comfort en ruimte combineert met het rijplezier en de sportieve prestaties die enkel een echte Alfa Romeo kan bieden. De First Edition is uitgerust met de krachtige turbobenzinemotor met 280 pk die een uitstekende acceleratie levert en die verbonden is aan het innovatieve Q4-transmissiesysteem. De Stelvio beschikt eveneens over de nieuwste technologieën op vlak van veiligheid en infotainment.

INTERIEUR

DE ONVERGETELIJKE EERSTE DATE

De eerste keer dat u plaatsneemt in de Stelvio wordt u omringd door ongekende sensaties. De cockpit werd ontworpen om de bestuurder in het middelpunt van een exclusieve en intense rijervaring te plaatsen. Voor het interieur van de First Edition selecteerde Alfa Romeo enkel superieure kwaliteitsmaterialen: zwart Pieno Fiore-leder voor de zetels en echt hout voor de sierinleg. Het prachtige exterieur van de First Edition wordt afgewerkt met 20" lichtmetalen velgen, zwarte remklauwen en bi-xenonkoplampen. De eerste SUV van Alfa Romeo werd tot in de kleinste details uitgedacht om de eerste gelukkige bestuurders te blijven verrassen.

TECHNOLOGIE

INNOVATIE DIE EMOTIES CENTRAAL STELT

De eerste keer dat u in een Stelvio rijdt, ontdekt u zijn hypergeavanceerde technologie, zowel wat het infotainmentsysteem als de veiligheidssystemen betreft. De First Edition is uitgerust met de innovatiefste technologieën van Alfa Romeo, zoals het 8,8"-scherm met 3D-navigatiesysteem, het 7” grote TFT-instrumentenbord, de parkeercamera achteraan met dynamische rasterlijnen en een hoogwaardig audiosysteem. Bovendien beschikt deze unieke uitvoering – standaard – over volledig elektrisch verwarmbare voorzetels met geheugenfunctie, een elektrische achterklep, automatische grootlichten, een autonome noodrem (AEB) en een rijstrookwaarschuwing (LDW).

AANDRIJVING

EEN ONGEËVENAARDE EERSTE RIT

De eerste keer dat u met een Stelvio rijdt, geniet u ten volle van het compromisloze rijplezier van Alfa Romeo dankzij de uitmuntende aluminium 2.0-turbobenzinemotor met 280 pk. Deze First Edition is exclusief verkrijgbaar met die turbomotor, in combinatie met een achttrapsautomaat met massieve aluminium schakelhendels aan het stuur. Deze hoogwaardige versie beschikt ook over de nieuwe Q4-vierwielaandrijving om een volwaardig prestatiebeheer te bieden en de ultieme rijervaring en veiligheid te verzekeren.